- Foto: Privat

Läsarnas egna bilder – här har clowner setts i Sverige

Clownerna fortsätter att sprida skräck och har setts på flera platser runt om i landet.


Clownerna sprider skräck i landet och ses på fler och fler platser. Vi har bett er läsare skicka in bilder och filmklipp på clowner ni sett och i videon ovan kan du se dem.

Det är flera skrämmande exempel som kommit in. På torsdagskvällen såg Akki hur två clowner släpade något i skogen och filmade det hela.

Men clowner har också setts i Linköping, Boden och I Gottsunda.

Har du sett en clown? Skicka in din bild eller video här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stopp för fler hotell i Amsterdam

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

1 timme sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.

Explosion i Trelleborg

2 timmar sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

3 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

3 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Kroatisk valsegrare stödjer Ukraina

3 timmar sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenković i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien. Det Ukrainavänliga partiet får dock inte egen majoritet och kan få svårt att bilda regering.