Ordningsvakt misshandlad i tunnelbanan – misstänkt flyr med batong

Några killar vandaliserar i vänthallen och när ordningsvakterna kommer till platsen blir det snabbt en våldsam situation.


Att jobba som ordningsvakt i tunnelbanan är ett väldigt utsatt jobb. I kvällens TunnelbananKanal5 klockan 20:00 får vi se hur en av vakterna blir våldsamt misshandlad av ett gäng med killar.

Killarna har tidigare vandaliserat en spärr och när vakterna kommer till platsen för att göra sitt jobb blir det snabbt en riktigt farlig situation.

Till slut urartar det hela, en av ordningsvakterna blir slagen och faller till marken. De misstänkta flyr med en batong som de tagit från vakten.

Ordningsvakten förs med till sjukhus med ambulans där man konstaterar flera skador på armar och i huvudet.

Som tur är finns det fina människor i tunnelbanan också, som den här killen. När han blir utkastad av vakterna för att han är för full så svarar han med att fria till den ena vakten. Riktigt fint!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Se upp i backen – lavinfara under långfredag

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

1 timme sedan
Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

3 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

igår 23:08
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

igår 22:49
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.