Skämtade om Biltema-korv – slutade med oväntad tatuering

- 01/11/2016, 20:11 -
Viktors tatuering
1 av 5

Den finns många slags korvar där ute.

Facebook

Uppskattad post kan man se i kommentarerna
2 av 5

Hos till exempel den svenska butiken Biltema har hungriga kunder länge kunnat köpa korv med bröd för fem kronor.

Instagram

Abba
3 av 5

Men sedan en tid tillbaka har internet fått dille på detta – och skojat till det rejält.

Instagram

Korv
4 av 5

Nu har korven nämligen även blivit en tatuering.

Facebook

Umeå
5 av 5

Det är Viktor Vestling, 19, i Umeå som gaddat sig under tisdagen.

Facebook

De flesta gillar väl korv – och gärna då billig sådan. Men frågan är om folk gillar det lika mycket som 19-årige Viktor Vestling i Umeå.

Den finns många slags korvar där ute. Hos till exempel den svenska butiken Biltema har hungriga kunder länge kunnat köpa korv med bröd för fem kronor.

Men sedan en tid tillbaka har internet fått dille på detta – och skojat till det rejält.


Bland annat har användare på Reddit frågat sig vad grejen med Biltema-korven egentligen är. Även på den svenska länksajten Existenz Instagramkonto har man kunnat se bilder där folk driver med korven.

Biltema-korvBildkälla: Instagram

Biltema-korvBildkälla: Instagram

Biltema-korvBildkälla: Instagram

Bildkälla: Instagram

En annan känd billig korv är ju den från Ikea. Men även om det kan vara svårt att veta skillnaden på dem – du kan faktiskt testa dig här – så slutar inte nätets skojigheter med Biltema-korven där.

Nu har korven nämligen även blivit en tatuering.

Det är Viktor Vestling, 19, i Umeå som gaddat sig under tisdagen. Han har länge haft ett intresse för bilar och därför besökt Biltema många gånger.

– Jag har alltid gillat Biltema-körv. Efter att det blev en grej av det på nätet började folk tagga mig i inlägg på Facebook. Jag hakade på och tyckte att det var kul, säger han till Nyheter24.

Viktor VestlingViktor Vestling. Bildkälla: Facebook

Men när Viktors pappa för några veckor sedan taggade honom i ett inlägg på Facebook och på skämt skrev att det var Viktors nya tatuering – föddes en idé hos honom. Viktor kontaktade en tatuerare för att se vad det skulle kosta att göra en korv-tatuering. När han sedan fick ett erbjudande slog han till.

– Från början var det bara ett skämt mellan mig och pappa. Men nu känns det jävligt kul. Jag ser att den redan har fått mycket spridning. Det är min första tatuering. Jag ville inte ha en tatuering som alla andra har, säger han.

KorvtatueringViktors nya korvtatuering. Bildkälla: Facebook

Nu har Viktor planer på att göra fler ovanliga tatueringar. Bland annat vill han tatuera in loggan till matbutiken Lidl – också det efter ett skämt mellan honom och hans pappa.

– Det är en idiot-tatuering som ingen annan vill göra, förutom jag, säger han.

Viktor la även ut en bild på sin nya tatuering på Facebook, något som bland annat fick spridning via Facebook-gruppen Dr. Status.