Oscar hittade en annorlunda banan i fruktkorgen.
1 av 3
Oscar hittade en annorlunda banan i fruktkorgen. - Foto: TT/Privat
Den var jättestor.
2 av 3
Den var jättestor. - Foto: Privat
Det var en dubbelbanan.
3 av 3
Det var en dubbelbanan. - Foto: Privat

Oscar gjorde riktigt ovanlig upptäckt i fruktkorgen: "Den var ovanligt stor"

På Oscars arbetsplats får de fruktkorgar levererade till kontoret. I en av korgarna gjorde han en riktigt ovanlig upptäckt.


På vissa arbetsplatser får de anställda fruktkorgar levererade. Det var i en sådan korg som Oscar gjorde en riktigt ovanlig upptäckt.

När han kom in i rummet lade han märke till att en av bananerna i korgen såg lite annorlunda ut.

– Det såg ovanligt stor ut, den var nästan lika stor som min underarm. Den bara var där, så när jag öppnade skalet så såg jag att det var två bananer i skalet, säger Oscar till Nyheter24.

Klicka för att visa

Oscar berättar att han tyckte att det var extra roligt var att bananen, eller bananerna i det här fallet, var ekologiska. Men enligt honom ska bananen ha smakat precis lika gott som en vanlig banan.

– Det var lite sjukt ändå. Man har hört om andra sjuka saker som folk har hittat men man trodde inte att det skulle hända en själv.

Alla andra kollegor på jobbet tyckte så klart också att upptäckten var rolig, för hur vanligt är det egentligen att hitta en dubbelbanan?

Nyheter24 har även skrivit om andra konstiga upptäckter som Hennie som hittade ett huvud i sin hamburgare eller om Hampus som hittade något märkligt i sin godispåse.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått en dubbelbanan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 19 april

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny dna-metod kan identifiera brottsoffer

En ny dna-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.