Måndag 26 Jul
Stockholm

Svenska Bonnie jobbar som porrskådis: "Jag tänder på de jag ska ligga med"

Bloggerskan Bonnie More arbetar med porr.
Kvinnan till höger är någon annan.
1 av 4
Bloggerskan Bonnie More arbetar med porr. Kvinnan till höger är någon annan. Foto: Privat/Pixabay
Det började med att hon berättade för en kompis att hon har haft sex med en kille med strapon.
Bilden är från Bonnies blogg.
2 av 4
Det började med att hon berättade för en kompis att hon har haft sex med en kille med strapon. Bilden är från Bonnies blogg. Foto: Privat
Bonnie berättar att sexet på film inte är detsamma som i verkligheten.
Bilden är från Bonnies blogg.
3 av 4
Bonnie berättar att sexet på film inte är detsamma som i verkligheten. Bilden är från Bonnies blogg. Foto: Privat
Hon tror också att hon skulle kunna leva på porren och telefonsexet om hon slutade med sitt vanliga arbete.
Bilden är från Bonnies blogg.
4 av 4
Hon tror också att hon skulle kunna leva på porren och telefonsexet om hon slutade med sitt vanliga arbete. Bilden är från Bonnies blogg. Foto: Privat

Bloggerskan Bonnie More berättar om hur hon kom in i porrbranschen efter att ha gett en kille analsex.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan Bonnie More blir alltid stoppad i säkerhetskontroller vart hon än åker. Hennes väska är nämligen ofta full av sexleksaker.

– Jag har nog alltid varit intresserad av sexarbete, sen jag var 18 år. Jag läste någon roman om en en kvinna som sålde sex och kände "fan vad nice, det vill jag också". Jag kunde känna igen mig i henne och ville vara som hon, även om hennes jobb inte porträtterades som något åtråvärt, berättar Bonnie för Nyheter24.

När Bonnie var 19 år började hon ha sex på en camsexsajt för livepublik men drömde alltid om att göra porr. Något hon fick möjlighet att göra för två år sedan – och idag är hon porrskådis och säljer telefonsex.

Det hela började med att hon pratade med en kompis som gör film.

– Jag pratar ofta om sex och i förbifarten nämnde jag att jag hade knullat en kille i röven med strapon. Då frågade han om jag ville vara med i hans nästa film, och jag sa okej, berättar Bonnie.

Bonnie More.

Erbjudandet kändes både spännande och läskigt, men något som hon drömt om väldigt länge.

– Jag ville det så gärna så jag kände att jag inte kunde tacka nej.

Sex på film är inte alls som i verkligheten

Idag har hon medverkat i tre filmer och har tre nya på gång. Hon berättar att sex på film inte alls är detsamma som i verkligheten. Hon känner sig fysiskt upphetsad, men inte kåt mentalt, menar hon.

– En gång låg jag med en kille i en film och gjorde flera scener under långa dagar. Men på kvällarna, utanför inspelningen, hade vi en annan typ av sex och då var vi kåta på ett annat sätt, förklarar hon och fortsätter:

– Första gången vi skulle ha sex som inte var på film kunde han inte få upp den för då skulle han inte spela någon annan, då blev han nervös.

Fick svamp och urinvägsinfektion

För vissa kanske det kan låta enkelt att ha sex som arbete. Men det tar mycket energi och tid, och kan medföra en del problem.

En gång fick Bonnie exempelvis svamp och urinvägsinfektion efter att ha haft sex i fisting-scener med kallt glidmedel en hel dag.

– Det är jobbigt att vara kall och naken länge, och att vara våt och ha glidmedel då känns som att det är upplagt för att ge besvär.

Bonnie More.

Men även roliga saker kan hända när hon reser.

På sin blogg har Bonnie berättat att hon alltid fastnar i säkerhetskontrollerna när hon flyger. I hennes väska finns det nämligen dildos, strapons, bröstklämmor och rep.

– Jag har med mig alla mina sexleksaker när jag reser. Det piper alltid och det ser konstigt ut när jag har allting i en påse. Jag får alltid plocka fram, visa hur de ser ut och plocka isär leksakerna. Men det är alltid de som skäms. Jag tycker det är roligt och skrattar.

Säljer telefonsex

Bonnie säljer även telefonsex och om hon ville skulle hon kunna byta ut sitt vanliga arbete mot sexarbetet.

Men hur fungerar det med telefonsex – är det manus eller är det på riktigt?

– Om jag ska vara ärlig blir jag nog ganska upphetsad av det. Inte alla gånger, men det händer.

Hon säger också att det är mer krävande än att göra porr – trots dess långa inspelningsdagar.

– Det är mer krävande med telefonsex för de personerna väljer jag inte. När jag gör porr vet jag vilka mina kollegor kommer vara, jag litar på regissören och jag tänder på dem jag ska ligga med. Och alla vi som jobbar blir vänner, vi har kul mellan tagningarna.

Bonnie More.

Tacksam att hon inte gjorde det som ung

Även om sexarbete länge var en dröm och något hon beskriver som ett stort begär för Bonnie är hon glad att hon väntade några år innan hon steg in i branschen.

– Det krävs ganska mycket pondus och passion för att hålla på med det här. Och bra självkänsla. Nu litar jag på att jag vet var mina gränser går, då kan jag vara trygg med mig själv och bara ha kul. Det är ingenting man bara testar lite lättvindigt, verkligen inte, berättar hon för Nyheter24.

Läs även om den svenska porrfilmsregissören Erika Lusts uppmaning: "Fler borde våga göra porr" och vilken politiker som vill införa rättvisemärkt porr.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du velat prova göra porr?
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela