Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bella, 21, fick 400 rosor av mystisk beundrare: "Det här är bara början"

- 18/12/2016, 20:19
Bella trodde hon skulle ta hand om en kund men istället fick hon 400 rosor.
1 av 5

Bella trodde hon skulle ta hand om en kund men istället fick hon 400 rosor.

Privat

Bella Chammas.
2 av 5

Bella Chammas.

Privat

Rosorna.
3 av 5

Rosorna.

Privat

Smsen från "kunden".
4 av 5

Smsen från "kunden".

Privat

Så spännande!
5 av 5

Så spännande!

Privat

Bella Chammas hade bara fått veta att hon skulle ta hand om en kund på sin klinik, men kunden dök aldrig upp – istället fick hon 400 rosor.

Allt började för två dagar sedan då Bella Chammas, 21, från Stockholm fick ett telefonsamtal från en kvinna som sade att hon var intresserad av att boka en tid för en laserbehandling på kliniken som Bella driver.

Bella, som även jobbar på en salong, skyndade sig för att möta sin kund på kliniken efter att hon slutat på lördagen. Men väl framme så gick tiden, och ingen kund dök upp.

Bella kände sig irriterad och började ringa och sms:a kunden för att höra om personen skulle dyka upp. Men plötsligt ringde istället hennes egen telefon.

Bella. Bildkälla: Privat

Det var en tjej från en budfirma som ringde och sade till Bella att hon hade en leverans till henne. Leveransen visade sig bestå av en låda med röda rosor.

– Jag förstod ingenting. När tjejen kom upp med den första lådan rosor så tänkte jag att det måste vara från någon kompis eftersom jag nyligen öppnade min egen klinik Bella's Beauty Clinique. Men sedan fortsatte hon komma med låda efter låda. Jag var helt chockad, berättar Bella för Nyheter24.

När alla rosor var inburna så hade Bella fått 400 stycken totalt. Hon försökte fråga tjejen vem rosorna var ifrån, och om det fanns något meddelande eller visitkort, men fick till svar att hon inte kunde svara på det.

– Men hon sa att personen meddelat att rosorna kom från en kille, att det här "bara var början" och att jag inte behövde stanna för att vänta på min kund.

Rosorna. Bildkälla: Privat

Sedan fick Bella ett sms från sin kund där det stod: "Förlåt för jag inte kom hoppas du är nöjd med allt".

Då lade hon ihop två och två. Personen som bokat tiden på kliniken måste alltså vara samma person som sänt henne alla rosorna.

– Han måste ha bett en tjej att ringa i hans ställe när han bokade tiden, säger Bella.

Nu vill Bella veta vem den hemliga beundraren är så hon kan tacka honom.

– Jag vill tacka personen, han gjorde ju min dag. Jag tycker det är en jättefin gest och det visar verkligen att det finns bra personer där ute.

Bildkälla: Privat

Bildkälla: Privat

Har du någon aning om vem som skulle kunna ligga bakom?

– Nej, ingen alls faktiskt! Oftast känner man ju på sig att det skulle kunna vara en viss person, men jag har verkligen ingen aning.

Känns det romantiskt eller lite läskigt?

– Jag vet ju inte om det är någon jag känner, numret går till ett kontaktkort så jag kan inte kolla upp det, det. Men jag tycker mest det var gulligt. Tänk om det är min drömman liksom?

Bella delade sedan historien i en tjejgrupp på Facebook där den snabbt fick stor uppmärksamhet. I dag har den gillats över 2 500 gånger och flera av tjejerna i kommentarerna skriver att de önskar att deras egna pojkvänner kunde vara hälften så romantiska.

Nu vill Bella mest att beundraren ger sig till känna så hon får veta vem det är, och en chans att tacka.

– Jag förstår inte riktigt varför han inte gett sig till känna ännu, han borde väl vilja ta åt sig äran för det här, skrattar hon.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Anela, 18, vars pappa fick ett mystiskt frieri-sms från Anelas hemlig beundrare och svenska Erik som fick hur många beundrare som helst efter att ha lagt ut en bostadsannons.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du haft en hemlig beundrare?