Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jessica började gråta när hon såg sin julklapp: "Verkligen menade för varandra"

- 26/12/2016, 20:42
Det här är så gulligt!
1 av 4

Det här är så gulligt!

Privat

Jessica och hennes pojkvän köpte samma julklapp till varandra.
2 av 4

Jessica och hennes pojkvän köpte samma julklapp till varandra.

Privat

<3
3 av 4

<3

Privat

Jessica.
4 av 4

Jessica.

Privat

Paret öppnade sina julklappar samtidigt och när hon såg vad hon hade fått började hon gråta.

Jessica, 23, och hennes pojkvän träffades i september. Men trots att de bara varit ett par i några månader så tänker de väldigt lika.

Paret skulle inte fira jul tillsammans så de bestämde sig för att öppna varandras julklappar innan julafton. Men när Jessica öppnade sitt paket så insåg hon att hon och hennes pojkvän hade köpt exakt samma sak till varandra.

– Vi köpte samma tofflor till varandra utan att veta om det. Vi båda hade köpt tofflor som såg ut som bajsemojin, säger Jessica till Nyheter24 och skrattar.

Jessica hade tidigare hintat om att hon önskade sig ett par tofflor men att de båda skulle gå in på samma hemsida och beställa samma tofflor trodde hon verkligen inte.

– Det var ju en skojjulklapp eftersom vi i början av vårt förhållande skickade den emojin till varandra ganska ofta.

Paret öppnade julklappen samtidigt och när hon fick syns på tofflorna började hon gråta, berättar Jessica.

– Är man inte menade för varandra efter en sådan här sak så vet jag inte. Men jag tycker att det var en jätterolig grej.

Jessica publicerade sedan en bild på en Facebook-grupp för veganer där paret har på sig tofflorna. Efter att någon i gruppen fick syn på det så hamnade det i gruppen Dr. Status.

Bildkälla: Privat

– På bara några minuter så hade bilden fått typ tusen likes, det eskalerade ganska snabbt. Folk skrev att vi var goals, att det var jättegulligt och att det verkligen var ett tecken på att man har hittat rätt.

Jessica berättar att hon tycker att det är ganska sjukt att de tänker så pass lika efter bara några månader. Men ja, även om det må vara lite sjukt så är det otroligt gulligt, eller hur?

Och ja, självklart har paret på sig tofflorna samtidigt.

Har du varit med om liknande?