Mannen frågade om Frida ville se hans penis.
1 av 5
Mannen frågade om Frida ville se hans penis. - Foto: Privat
Han frågade om hon ville se hans "häst".
2 av 5
Han frågade om hon ville se hans "häst". - Foto: Privat
Men han slutade inte när hon sa nej.
3 av 5
Men han slutade inte när hon sa nej. - Foto: Privat
Och ja, hon ägde honom fullständigt!
4 av 5
Och ja, hon ägde honom fullständigt! - Foto: Privat
Frida, 27.
5 av 5
Frida, 27. - Foto: Privat

Snubben frågade om Frida ville se hans penis – då ägde hon honom totalt

27-åriga Frida Hofvander satte mannen som frågade om hon ville se hans "häst" på plats.


Att kvinnor ska behöva stå ut med män som hör av sig och skickar oönskade bilder på sina könsorgan är tyvärr inget nytt. Och trots ett "nej" så händer det ändå att kvinnor får oönskade dickpics.

Någon som valde att sätta en man på plats när han skrev på ett olämpligt sätt till henne var 27-åriga Frida Hofvander.

Mannen började skriva till henne på Badoo och inledde konversationen med att hon såg ut som en porrstjärna.

– Han fortsatte skriva när jag visade att jag inte var intresserad och frågade om jag hade Snapchat. Sedan skrev han att han ville visa mig en sak, jag frågade vad och han skrev att han ville visa mig sin "häst", säger Frida till Nyheter24.

PrivatPrivat

Frida skrev tillbaka till mannen, som enligt sin profil var 38 år, och frågade om han menade sin penis. Trots att hon gjorde det tydlig för mannen att hon inte var intresserad så fortsatte han att skriva.

Så hon skrev ett långt meddelande tillbaka.

"Du har uppenbarligen inget vettigt att komma med så du måste skryta om din kuk. Antagligen så är du socialt inkompetent och vet inte hur man pratar med kvinnor för att få deras uppmärksamhet. Beklagar detta och önskar dig lycka till med sökandet efter kvinnan som suger på din jävla 'häst'. Och by the way, kalla för helvete inte din kuk för häst. Skulle kunna vara det äckligaste jag hört. Ha det fint hingsten."

– Dock skickade han ändå två stycken bilder på sin penis. Det är så äckligt att det inte räcker med ett nej. Det ska räcka att säga det. Man undrar vad de får ut av det? Det är förnedrande.

Men när hon inte svarade så blockerade mannen henne. Det är heller inte första gången som Frida får en bild på ett könsorgan som hon inte bett om.

– I började när jag hängde på appar som Badoo som ett tidsfördriv så fick jag kanske fem bilder om dagen. Åtta av tio killar och män skickade bilder, eller filmade sig själva när de runkade eller andra vulgära saker.

Frida berättar att hon idag tror att det är svårare att hitta en kvinna som inte har fått en oönskad bild skickad till sig än vad det är att hitta någon som har fått det.

– Det är fruktansvärt. Tänk unge tjejer som får dessa bilder och börjar tro att det är så det ska vara. Det är en sak om man skickar intima bilder med sin partner, men annars ska ett nej betyda nej.

Nyheter24 har även skrivit om Stina, 24, som hängde ut killens dickpic på ett helt genialt sätt och om Samantha som fick en oönskad dickpic.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Har du fått en oönskad dickpic?
Tack för din röst!