Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Louise, 20, vill hitta killen hon träffade i Thailand: "Mitt livs bästa kyss"

- 30/12/2016, 15:50

Louise och hennes lillebror Oscar gick ut och firande hans födelsedag i Thailand. Nu vill Louise hitta killen som hon träffade under kvällen.

I onsdagskväll bestämde Louise Eriksson, 20, och hennes 18-årige lillebror Oscar att de skulle gå ut och fria hans födelse den sista kvällen de var i Thailand.

Under kvällens gång besökte de flera nattklubbar som Pink paradise, Monsoon, Illuzion på en bargata i Phuket.

Nu efterlyser Louise en av killarna som hon träffade på Bangla road och var med och gjorde den sista kvällen i Thailand fantastisk.

– Vi satt och snackade och drack så kommer det fram några killar och snackar. Det var superroligt, vi hängde med killarna under kvällen och det blev en helkväll av det. Men sen tappade vi bort dem och jag hann aldrig ta några uppgifter till honom. Jag hörde inte ens vad han sa att han hette, säger Louise till Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Hon själv menar att det kanske inte är så lätt att hitta honom då det är lite speciella omständigheter. Men att det är värt ett försök och det skulle vara roligt om hon fick tag på honom, säger hon och fortsätter:

– Jag vill tacka honom för att han var med och firade brorsan. Han var väldigt trevlig och verkade vara genuint snäll. Sen var han typ mitt livs bästa kyss. Vi båda reagerade på det och det kändes bra, vi klickade bra så det är väl av den anledningen jag vill hitta honom också.

– När jag insåg att vi hade tappat bort dem blev jag ledsen, vi letade ett tag men det var inte så enkelt. Hade velat byta nummer med honom eftersom jag har planer på att åka till Australien nästa år. Så det vore trevligt att träffa honom då.

I sin jakt på att hitta honom gjorde hon ett inlägg i Honey and the bees, Sveriges största tjejgrupp på Facebook. Nu har flera tjejer engagerat sig och försöker hjälpa henne att hitta honom.


– Tjejerna i gruppen är helt underbara som hjälper till att hitta honom. Jag vill ta tag i honom igen, säger Louise och skrattar.

Killen som Louise söker var från Sydney i Australien och hon skulle väl gissa på att han var runt 20 år. Han hade på sig jeans och en vit t-shirt. Hans kompis hade jeans och svart t-shirt.

Vet du vem han är? Hör av dig till tips@nyheter24.se eller skriv till oss på Facebook!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.