Lördag 22 Jan
Stockholm

Johanna, 18, fick hem sin sexleksak – då fick hon ett sms från sin pappa

Johanna hamnade i en rätt pinsam situation med sin pappa.
1 av 4
Johanna hamnade i en rätt pinsam situation med sin pappa. Foto: Privat
Hon hade beställt hem en sexleksak till sig själv.
2 av 4
Hon hade beställt hem en sexleksak till sig själv. Foto: Privat
Något hennes pappa kom på.
3 av 4
Något hennes pappa kom på. Foto: Privat
Och det blev lite pinsamt helt enkelt.
4 av 4
Och det blev lite pinsamt helt enkelt. Foto: Privat

När Johanna var hemma hos sin kompis så fick hon ett sms från sin pappa som nog ingen tjej skulle vilja få.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Johanna Nordbeck från Ystad hade unnat sig själv och köpt en rosa sexleksak som en julklapp till sig själv. Hon hade sett på hemsidan att den skulle levereras i ett diskret paket. Eftersom hon bor hemma hos sina föräldrar så tänkte hon att det var bra.

– Om det ändå inte skulle synas vad det var tänkte jag att det var lugnt och klickade hem den, berättar hon för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

På torsdagen så åkte hon hem till sin väninna Karolina. Väl där insåg hon att hon glömt nycklarna hemma så hon sms:ade sin pappa för att kolla om källaren var öppen. Men hon fick inte bara svar på den frågan…

Hennes pappa informerade henne även även om att hennes leksak kommit.

– När jag och Karolina såg sms:et så dog vi av skratt. Jag fick lite panik så jag kom på en bortförklaring och sa att det var en försenad julklapp till henne, men eftersom jag och min pappa har en ganska öppen relation så han gick tyvärr inte på det, skrattar Johanna.

Bildkälla: Privat

Direkt efteråt behövde vännerna åka och möta Johannas föräldrar för att hon skulle få sina nycklar hem eftersom de skulle iväg. Johanna berättar att mötet med pappan var lite stelt och att alla hade svårt att hålla sig för skratt.

– Karolina satt i baksätet och skrattade ihjäl sig och jag såg att pappa också hade svårt att hålla sig. Allt jag kunde tänka var "skratta inte nu".

Johanna delade sedan en skärmdump på den pinsamma konversationen med sin pappa i tjejgruppen Pink Room på Facebook. Där fick hon stor respons både från tjejer som berättade om egna pinsamma sms-situationer. Men också från andra som bara tyckte historien var sjukt rolig.

Bildkälla: Privat

Hur pappan kommit på att det var en sexleksak i paketet vet hon dock inte. För när hon kom hem så var lådan oöppnad och som företaget utlovat så stod inget på paketet om vad det kunde vara inuti.

– Jag trodde jag skulle komma hem och hitta en rosa dildo på matbordet, men på något sätt måste pappa ha klurat ut det ändå. Jag har inte riktigt velat fråga honom hur, avslutar hon.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Hanna som fick ett sms från sin pappa efter att de pratat om dickpics på radion och Elviras pappa som skickade ett sms som visar varför pappor är det bästa som finns.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Äger du en sexleksak?
Tack för din röst!
Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela