Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Camilla, 28, försvann mystiskt på juldagen: "Vi börjar bli desperata"

28-åriga Camilla försvann på juldagen vid Hornstull i Stockholm. Nu behöver polisen din hjälp. Hon hittades i januari avliden.

De behöver mycket folk till skallgången.

UPPDATERING: I januari 2017 påträffades Camilla död. Av hänsyn till anhöriga lämnas inga ytterligare kommentarer.

På juldagen, den 25 december 2016, försvann 28-åriga Camilla. Hon sågs senast till vid Hornstull på Södermalm i Stockholm.


Camilla har långt svart hår och blågrå ögon. Hon är 165 centimeter lång och väger cirka 60 kilo. På höger handled har hon ett peace-märke tatuerat. Vilka kläder som hon hade vid försvinnandet är i nuläget okänt.

Den ideella organisationen Missing People har gått ut med en efterlysning och har fått in en del tips, men ändå väldigt få.

– Det är anmärkningsvärt faktiskt att vi fått in så pass lite information, säger Jörgen Olsson vid Missing People till Nyheter24.

Organsiationen säger att de fått in ett löst tips om att Camilla setts till i centrala Stockholm på annandag jul. Men än så länge är det bara hörsägen.

– Vi är väldigt måna om att få in tips från allmänheten. Det vi vet är att hon brukar röra sig mycket i Stockholmsområdet. Vi börjar bli desperata, säger Jörgen.

Polisen jobbar också med ärendet där det just nu pågår en sökinsats.

– Vi söker just nu efter henne och har pratat med personer och vänner som känner henne. Det kan ta olika lång tid men vi tror att hon är vid liv, säger Anders Anselius, utredare vid polisen i Stockholms län, till Nyheter24.

Det finns flera teorier om var hon kan befinna sig, men arbetet fortgår.

Nyheter24 har fått godkännande av Camillas familj att publicera hennes bild.

Om du har mer information om Camillas försvinnande kontakta polisen på 114 14 alternativt till Missing People Sweden på 031-760 90 60.

Läs också om danska Emelie, 17, som försvann mystiskt – och sedan hittades vid ett vattenhål.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Mer:

Kvinna i 20-årsåldern försvunnen – hittades nedkyld på måndagskvällen