Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man i 20-årsåldern död efter bråk i lägenhet – ytterligare en skadad

- 29/01/2017, 08:44
Flera personer ska ha frihetsberövats enligt polisen.
1 av 3

Flera personer ska ha frihetsberövats enligt polisen.

TT/Google Maps

Anhöriga till mannen har underättats.
2 av 3

Anhöriga till mannen har underättats.

Google Maps

Polisen larmades runt 03-tiden till lägenheten.
3 av 3

Polisen larmades runt 03-tiden till lägenheten.

TT

En man i 20-årsåldern död efter ett bråk i en lägenhet i Sveg. Ännu en man har förts till sjukhus med allvarliga skador.

Polisen kallades till en lägenhet i Sveg, i Härjedalen, runt 03-tiden efter larm om bråk. En man i 20-årsåldern dog i samband med bråket.

Ytterligare en man i 20-årsåldern har förts till Östersunds sjukhus med allvarliga skador.

Flera personer ska ha frihetsberövats enligt polisen. Men hur många och vad de exakt misstänks för vill polisen inte gå ut med i nuläget.

– De är ju på ett eller annat sätt misstänkta för inblandning i händelsen. Men det är jättetidigt i utredningen än och vi har många utredningsåtgärder att vidta under dagen, säger Peder Jonsson, kommunikatör vid polisen, till Aftonbladet.

Anhöriga till mannen har underättats men hur mannen har dödats vill polisen inte uppge. Tekniker ska till platsen och polisen håller på att höra personer som kan ha information om händelsen.

– Vi håller också på med annan informationsinhämntning för att få en så bra bild som möjligt av vilka personer som varit inblandade, säger Jonsson.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.