Felicia tog en selfie – såg på bilden att hon inte var ensam

- 21/02/2017, 19:29 -

Felicia satt hemma i sitt mörka rum och tog en selfie, och det var inte förrän efteråt hon upptäckte något riktigt obehagligt i bakgrunden.

De flesta har nog varit med om något spöklikt någon gång i livet – kanske ett ljud som inte kan förklaras, se en gestalt i ögonvrån eller bara inte känna sig ensam i ett tomt rum.

Det var något som 18-åriga Felicia Nyström från Karlskoga fick erfara när hon tog en selfie. För när hon kollade på bilden tyckte hon sig se något som stod bakom henne.

– Jag blev lite rädd, men tänkte att det nog bara var jag. Men när jag lade upp bilden på min Instagram så reagerade flera av mina kompisar också, berättar Felicia för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Felicia som själv tror på spöken och andar kände obehag när hon fick veta att hon inte var den enda som såg gestalten bakom henne. Hon bestämde sig då för att se om hon kunde få hjälp att veta vem, eller vad, det var som syntes i bilden.

Hon laddade därför upp den i en stor tjejgrupp på Facebook. Där fick den snabbt en del uppmärksamhet och flera personer redigerade bilden så att gestalten i bakgrunden blev än mer framträdande.

– Jag fick flera kommentarer från personer som sade att de kände av en man eller en kvinnas närvaro. Svaren var ganska lika varandra, de flesta skrev att de kände att det var en person som bara var på genomresa, säger Felicia.

Bildkälla: Privat

Efter händelsen har hon känt sig lite olustig när hon varit ensam hemma, men försökt att inte tänka på det. Tidigare har hon inte lagt märket till något speciellt eller mystiskt hemma.

– Det knakar väl i trappan då och då, men det har jag inte tänkt på så mycket. Men nu har tankarna om vad det skulle kunna vara börjat komma, avslutar Felicia.

Bildkälla: Privat

Nyheter24 har tidigare skrivit om Fannie som upptäckte något mystiskt när hon fotograferat fyrverkerier och sex kusliga platser som Google Earth inte vill att du ska se.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.