Skäms du över din fylletatuering? Nu kan du få ta bort den – helt gratis

- 02/03/2017, 12:49
1 av 2

Eraze/TT

Jeanette Wallinder är klinikchef på Eraze.
2 av 2

Jeanette Wallinder är klinikchef på Eraze.

Privat

Tatueringar – vissa älskar dem, andra hatar dem. Nu kan du vinna att få ta bort den du ångrar mest av allt.

Ni kanske minns 19-åriga Moa som förra året drack absint och vaknade ut med Håkan Hellström-tatuering? Eller Rebecka, som numera syns i tv-programmet “Ung & Bortskämd”, som tatuerade in “GT” i pannan.

Men man behöver ju faktiskt inte lev med fylletatueringen för resten av livet.

De vanligaste anledningarna att ta bort en tatuering är för att man har fått ett nytt jobb, förhållandet har tagit slut eller så har man helt enkelt vuxit ifrån gadden.

– Det är vanligt att kunder söker till oss på Eraze för att dom har varit i utlandet och gjort en tatuering och då varit onyktra. Efteråt har de ångrat sig grymt mycket, berättar Jeanette Wallinder, klinikchef på Eraze som tar bort tatueringar, till Nyheter24.

Att ta bort en tatuering kan göra ont, men det är helt individuellt från person till person. Hos Eraze använder man en skonsam mottagningsteknik som inte utsätter pigmentet och omkringliggande områden för någon högre temperatur.

Om du ångrar en tatuering kan du nu vinna en borttagning hos Eraze klinik i Stockholm. Det enda du behöver göra är att skicka in en bild på tatueringen som du vill ta bort med en motivering. Glöm inte att lämna kontaktuppgifter till dig.

Tävlingen avslutas söndagen 12 mars.

Läs även om Sveriges värsta fylletatueringar: "Ångrar mig inte ett dugg".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.