Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man hittad död i trappuppgång – polisen misstänker mord

En man har hittats död i en trappuppgång i Alby, södra Stockholm. Polisen misstänker mord.

En man har hittats död i en trappuppgång i Alby. Nu misstänker polisen mord.

Sent på tisdagskvällen hittades en man död i en trappuppgång i Alby, i södra Stockholm. Polisen misstänker nu mord, rapporterar Aftonbladet.

Polisen ska ha nåtts av larm om en livlös man i en trappuppgång vid 22.30-tiden på tisdagskvällen. De kan nu bekräfta att de misstänker att mannen har mördats, men är mycket förtegen om omständigheterna.

– Man har inlett en förundersökning om mord. Jag kan inte berätta mer, säger Lena Baakki, polisens vakthavande befäl, till Aftonbladet.

Under natten har polisen sökt igenom området med flera polispatruller.

Enligt Expressen uppges den döda mannen var i 30-års åldern. Det ska ha gjorts HLR på mannen när han påträffades, men av Expressens artikel framgår det inte om detta har utförts av räddningspersonal eller polis.

Jonas Winlöf, stationsbefäl vid polisen i Flemingsberg, är säker på att det rör sig om ett mord.

– Mer kan vi inte säga just nu. Vi jobbar febrilt med ärendet. Ingen är frihetsberövad i nuläget, säger Winlöf till Expressen.

Under gårdagen dog två personer efter ett våldsamt bråk i Hallonbergen utanför Stockholm. Polisen misstänker även där mord.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Mer:

Video avslöjar svenska 14-åringarnas natt på Ikea: "Det är riktigt farligt"