Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ica återkallar popcorn – förpackningarna kan brännas i micron

Ett sortiment av micropopcorn återkallas av Ica. Anledningen är för att förpackningarna har en ökad risk att brännas vid uppvärmning i micron.

Ica återkallar popcorn.

Ica Micropopcorn 3-pack, Ica I love eco Micropopcorn 3-pack, Ica Micropocorn 10-pack och Ica Micropopcorn smörsmak 3-pack är de som återkallas.

Popcornen kommer att stoppas vid kassan i butikerna.

Ica återkallar ett sortiment av micropopcorn då förpackningarna har en ökad risk att brännas under uppvärmning i micron eftersom det är ett problem i trycksvärtan, skriver de i ett pressmeddelande.

Popcornen det gäller är Ica Micropopcorn 3-pack, Ica I love eco Micropopcorn 3-pack, Ica Micropocorn 10-pack och Ica Micropopcorn smörsmak 3-pack och samtliga bäst före-datum.

"ICA beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt de berörda produkterna att lämna tillbaka dem till närmaste Ica-butik", skriver de i pressmeddelandet, rapporterar Aftonbladet via TT.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Mer:

Populära chips återkallas – här är vad som är fel på dem