Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1186
reaktioner idag

Ica återkallar popcorn – förpackningarna kan brännas i micron

Ett sortiment av micropopcorn återkallas av Ica. Anledningen är för att förpackningarna har en ökad risk att brännas vid uppvärmning i micron.

Ica återkallar popcorn.

Ica Micropopcorn 3-pack, Ica I love eco Micropopcorn 3-pack, Ica Micropocorn 10-pack och Ica Micropopcorn smörsmak 3-pack är de som återkallas.

Popcornen kommer att stoppas vid kassan i butikerna.

Ica återkallar ett sortiment av micropopcorn då förpackningarna har en ökad risk att brännas under uppvärmning i micron eftersom det är ett problem i trycksvärtan, skriver de i ett pressmeddelande.

Popcornen det gäller är Ica Micropopcorn 3-pack, Ica I love eco Micropopcorn 3-pack, Ica Micropocorn 10-pack och Ica Micropopcorn smörsmak 3-pack och samtliga bäst före-datum.

"ICA beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt de berörda produkterna att lämna tillbaka dem till närmaste Ica-butik", skriver de i pressmeddelandet, rapporterar Aftonbladet via TT.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Mer:

Populära chips återkallas – här är vad som är fel på dem