Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är alla ställen du kan få gratis Ben & Jerry's idag

- 04/04/2017, 08:33
Sugen på glass?
1 av 3

Sugen på glass?

Ben & Jerry's

Då kan du få det gratis idag.
2 av 3

Då kan du få det gratis idag.

Ben & Jerry's

Om du är på något av de här ställena.
3 av 3

Om du är på något av de här ställena.

Greg Comollo

Idag är det Ben & Jerry's "Free Cone Day" då företaget ger bort en gratis glasstrut till alla som vill ha. Här kan du få tag på dem.

Det älskade glassmärket Ben & Jerry's kör sin omåttligt populära kampanj "Free Cone Day" i år igen, och i år är det nästan 5 000 personer som sagt att de är intresserade av en gratis glasstrut på Facebook.

De smaker man kommer kunna välja på under dagen är: Cookie Dough, Phish Food och Cherry Garcia. Hur smarrigt låter inte det?

Men var hittar man då de eftertraktade gratisglassarna? Det är på fyra olika ställen i Sverige, så om du befinner dig i antingen Stockholm, Kalmar eller Linköping under dagen kan det vara värt att gå till närmaste Ben & Jerry's-glassbar.

Medverkande i Free Cone Day:

Stockholm:

Ben & Jerry's Danderyd 14:00-18:00 – Sunnanängsvägen 2A (Coop Extra)

Ben & Jerry's Gamla Stan 14:00-18:00 – Västerlånggatan 59

Det kommer också finnas en Ben & Jerry's-buss som kommer stå utanför Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan klockan 11:30-14:00.

Bussen kommer sedan åka till Albys Hjärta, ett aktivitetshus i Botkyrka kommun, mellan 14:30-16:00, skriver Ben & Jerry's presstalesperson Hanna Eriksson i ett mail till Nyheter24.

Kalmar:

Ben & Jerry's Kalmar 14:00-18:00 – Storgatan 9

Linköping:

Ben & Jerry's Linköping 14:00-18:00 – Platensgatan 1C (Karamello)

Nyheter24 har tidigare skrivit om Ben & Jerry's nyhet som är alla glassälskares dröm och att företaget gör om den klassiska smaken – så kommer den smaka nu.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Vill du ha gratis glass idag?