Sugen på glass?
1 av 3
Sugen på glass? - Foto: Ben & Jerry's
Då kan du få det gratis idag.
2 av 3
Då kan du få det gratis idag. - Foto: Ben & Jerry's
Om du är på något av de här ställena.
3 av 3
Om du är på något av de här ställena. - Foto: Greg Comollo

Här är alla ställen du kan få gratis Ben & Jerry's idag

Idag är det Ben & Jerry's "Free Cone Day" då företaget ger bort en gratis glasstrut till alla som vill ha. Här kan du få tag på dem.


Det älskade glassmärket Ben & Jerry's kör sin omåttligt populära kampanj "Free Cone Day" i år igen, och i år är det nästan 5 000 personer som sagt att de är intresserade av en gratis glasstrut på Facebook.

De smaker man kommer kunna välja på under dagen är: Cookie Dough, Phish Food och Cherry Garcia. Hur smarrigt låter inte det?

Men var hittar man då de eftertraktade gratisglassarna? Det är på fyra olika ställen i Sverige, så om du befinner dig i antingen Stockholm, Kalmar eller Linköping under dagen kan det vara värt att gå till närmaste Ben & Jerry's-glassbar.

Medverkande i Free Cone Day:

Stockholm:

Ben & Jerry's Danderyd 14:00-18:00 – Sunnanängsvägen 2A (Coop Extra)

Ben & Jerry's Gamla Stan 14:00-18:00 – Västerlånggatan 59

Det kommer också finnas en Ben & Jerry's-buss som kommer stå utanför Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan klockan 11:30-14:00.

Bussen kommer sedan åka till Albys Hjärta, ett aktivitetshus i Botkyrka kommun, mellan 14:30-16:00, skriver Ben & Jerry's presstalesperson Hanna Eriksson i ett mail till Nyheter24.

Kalmar:

Ben & Jerry's Kalmar 14:00-18:00 – Storgatan 9

Linköping:

Ben & Jerry's Linköping 14:00-18:00 – Platensgatan 1C (Karamello)

Nyheter24 har tidigare skrivit om Ben & Jerry's nyhet som är alla glassälskares dröm och att företaget gör om den klassiska smaken – så kommer den smaka nu.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha gratis glass idag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Anhöriga släppta efter mordet i Mark

De två anhöriga till den mordmisstänkta 17-åringen, som tidigare häktats misstänkta för grovt skyddande av brottsling, har nu släppts. Misstankarna kvarstår dock, rapporterar P4 Sjuhärad.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.