Vilket kanske i stunden inte känns sådär askul.
Vilket kanske i stunden inte känns sådär askul. - Foto: TT

Tjejer berättar: Det här är våra sjukaste fyllehistorier

Alla har vi haft de där kvällarna då vi druckit lite för mycket och gjort saker som kanske inte var sådär väldigt genomtänkta i efterhand.


De flesta har nog haft lite mycket att dricka någon kväll, vilket resulterat i en del riktigt störda historier. Nyheter24 bestämde sig för att kolla med tjejer vad det sjukaste de gjort på fyllan var.

Och svaren är, som förväntat, riktigt sjuka.

Märkliga presenter

"En märklig grej var när jag och en kompis knallade in på ett nattöppet kebabställe, snodde en stor blomma med tillhörande kruka. Alltså, vi behövde vara två för att orka bära. Den bar vi sen ett par kilometer bort och ställde utanför en bekants ytterdörr"

Bildkälla

Automat som automat

"Jag var på festival och letade efter en bankomat för att ta ut pengar. Hittar till sist en men får inte ut några pengar trots att jag har trycker på 1 flera gånger. Automaten visade bara 1, 5 eller 10, vilket gjorde mig arg. En kompis ringer och frågar var jag är och jag börjar skrika om att man inte kunde ta ut mindre än 1, som var 1 000 kronor i min värld. Och att jag inte fick ut någonting på 1 men inte ville ha 5, som jag alltså trodde var 5000, på fickan. Hon börjar skratta som fan och berättar att jag står vid en parkeringsautomat"

#inteöppet

"Jag och min killkompis gick hem på fyllan. På den tiden brukade jag alltid ha med mig något hem, flagga eller liknande. Men vi hittar en skylt som vi bär hela vägen hem, den kom inte innanför dörren så vi fick ställa den utanför. Morgonen efter vaknar jag av att morsan står och skriker nere i hallen. Knallade ner och tydligen hade folk knackat på hela morgonen då vi, enligt skylten, var ett fik. Fick lämna tillbaka skylten som numera sitter fast med kedjor på stället vi tog den ifrån"

Festliga-fingrar

"Vi var ett stort gäng som brukade festa på helgerna i högstadiet. En kväll festade vi i en gammal buss, kanske trettio personer. Jag satt med en kille jag hookat med och hans bästa kompis. När kompisen går för att hämta dricka säger mitt haff att han är kåt och smeker mig under min kjol och börjar fingra mig. Då kommer hans polare tillbaka, men han märker inget. Så vi fortsätter – medan vi pratar med honom som förut. Men till slut kunde jag och killen inte hålla oss längre utan sprang ut och hade sex i buskarna utanför"

"Ingen kommer märka…"

"Jag var på schlagerbaren i Karlskrona och dansade ganska så jävla aspackad. Fick idén att 'vi' borde ta en flaska, för 'det är ju ändå så dyrt med drinkar och ingen märker ju något'. Jag går och tar flaskan. En vakt tar tag i mig och fråga 'Ey, vad gör du?' varpå jag svarar 'jag skulle bara läsa innehållsförteckningen för att se så jag tålde allt'. Vi blev portade. Det roliga är att 'vi' är jag och min kusin som är 20 år äldre än mig som jag i princip aldrig pratat med, varken före eller efter."

Bildkälla

The big no-no-ragg

"Jag raggade upp min chefs man medan hon nattade deras barn… två veckor innan de skulle gifta sig."

Kompispris

"Jag och en polare blev nekad i insläppet på en bar vid tretiden. Besvikna bestämde vi oss för att kolla vad en taxi hem kunde kosta. Jag frågar närmaste bil och får svaret 350 kronor. Säger att det är för mycket och börjar pruta, får ner priset till 250 kronor. Väl i bilen sitter jag och polaren och deppar över att alkoholen hemma också är slut. Jag kollar på taxichauffören och säger: 'Du ser ut som någon som skulle kunna fixa något'. Han svarar att det kan han inte, men efter lite övertalning säger han: 'Jag kan ringa ett samtal'. En kvart senare har jag en smuggelvodka i handen och jag och min polare jublar hela vägen hem."

Bajs och mens

"Jag och min pojkvän hade analsex i hans föräldrars säng under min allra första riksfylla som 17-åring. när jag hade mens. Han gjorde avtryck på deras nya tapeter och nya Hästen-säng. Bruna stora handavtryck. Bajs och mens typ. Och då hade jag först vrålspytt i hans föräldrars buskar. Det var första gången jag träffade dem."

Någon som också haft en hård utekväll var Julias brorsa, vilket gjorde det till den mest perfekta dagen att pranka honom på ett genialt sätt. Se mer i klippet under.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 8 riktigt sjuka grejer folk gjorde på fyllan under 2016 och sakerna du verkligen inte ska göra när du är full.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort något fucked up på fyllan?
Tack för din röst!