Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6553
reaktioner idag

Tovas pappa om sorgen: "Ditt liv blev alldeles för kort"

19-åriga Tova har varit försvunnen sedan i helgen – nu har hennes pappa skrivit ett Facebook-inlägg.

Tova

Tova Moberg, 19, skulle enligt vänner till en fest, men bestämde sig för att svänga förbi en gård på vägen för att träffa en person. Sen försvann hon. Polisen startade en stor sökinsats och på natten till tisdagen hittades en död kropp nära gården som varit avspärrad.

Tova Moberg.

Polisen har inte velat bekräfta att det är Tova som hittats, men till Aftonbladet säger polisens presstalesperson Christer Nordström att "allt talar för att det är Tova".

Det är fortfarande inte helt fastställt att det är Tova som hittats, men hennes pappa Roger Moberg har skrivit ett hjärtskärande inlägg.

"Det är slut, Tova har hittats avliden. Någon har tagit hennes liv. Det är så fruktansvärt tungt och jag vet inte hur vi ska klara detta. Livet måste ju gå vidare men jag vet inte hur. Tova vår älskade dotter, ditt liv blev alldeles för kort", skriver han.

Inlägget har delats mer än 1 700 gånger och fått över 11 000 reaktioner. Kommentarsfältet är fyllt med hedrande ord och hjärtan.

Tre män i 20-årsåldern är anhållna misstänkta på sannolika skäl för människorov. Brottsrubriceringen har inte ändrats.

Det har hänt en del i utredningen, bland annat hittades Tova med skador på kroppen i vattnet – läs allt vi vet om Tova och fallet här.

Mer:

Tre män anhållna – kopplas till försvunna Tova Moberg, 19