Tovas pappa har skrivit om sorgen.
1 av 2
Tovas pappa har skrivit om sorgen. - Foto: Polisen/TT
Polisen är fåordiga om försvinnandet.
2 av 2
Polisen är fåordiga om försvinnandet. - Foto: Polisen

Tovas pappa om sorgen: "Ditt liv blev alldeles för kort"

19-åriga Tova har varit försvunnen sedan i helgen – nu har hennes pappa skrivit ett Facebook-inlägg.


Tova Moberg, 19, skulle enligt vänner till en fest, men bestämde sig för att svänga förbi en gård på vägen för att träffa en person. Sen försvann hon. Polisen startade en stor sökinsats och på natten till tisdagen hittades en död kropp nära gården som varit avspärrad.

Tova Moberg.

Polisen har inte velat bekräfta att det är Tova som hittats, men till Aftonbladet säger polisens presstalesperson Christer Nordström att "allt talar för att det är Tova".

Det är fortfarande inte helt fastställt att det är Tova som hittats, men hennes pappa Roger Moberg har skrivit ett hjärtskärande inlägg.

"Det är slut, Tova har hittats avliden. Någon har tagit hennes liv. Det är så fruktansvärt tungt och jag vet inte hur vi ska klara detta. Livet måste ju gå vidare men jag vet inte hur. Tova vår älskade dotter, ditt liv blev alldeles för kort", skriver han.

Inlägget har delats mer än 1 700 gånger och fått över 11 000 reaktioner. Kommentarsfältet är fyllt med hedrande ord och hjärtan.

Tre män i 20-årsåldern är anhållna misstänkta på sannolika skäl för människorov. Brottsrubriceringen har inte ändrats.

Det har hänt en del i utredningen, bland annat hittades Tova med skador på kroppen i vattnet – läs allt vi vet om Tova och fallet här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Norsk räktrålare drog upp död kropp

C: KU-anmäler Kristersson och Pourmokhtari

I bästa fall har regeringens klimatredovisning varit vilseledande, i sämsta fall är det rena lögner, anser Centern. Nu KU-anmäls statsminister Ulf Kristersson (M) och klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L).

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in alla partiledare till ett möte med det Nationella säkerhetsrådet för att informera om risken för otillbörlig påverkan inför EU-valet i juni.

Miljöpartiet KU-anmäler Bohlin

Miljöpartiet KU-anmäler ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M). Detta efter hans agerande i samband med att en anställd avskedades från Energimyndigheten.

Storm slår hårt mot Ukrainas sköra elsystem

Tiotusentals människor är utan ström i Ukraina sedan starka stormvindar och skyfall lett till ytterligare skador på landets energiinfrastruktur.

Samband mellan sprängningar utreds – kvinna dog

1 timme sedan
Åklagare ser samband mellan den dödliga explosionen i Storvreta och sprängningar i Hässelby respektive Linköping i september. Ärendena utreds nu ihop.