Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4037
reaktioner idag

22-åringen häktas misstänkt för mordet på Tova

Efter en häktningsförhandling så har domstolen kommit fram till att den 22-årige misstänkte mannen ska häktas. Han nekar till brott.

Den 22-årige mannen deltog i häktningsförhandlingar under torsdagen.

Vid 13-tiden på torsdagen klev den 22-årige mannen som är misstänkt för mordetTova Moberg, 19, in till häktningsförhandlingarna i Hudiksvalls tingsrätt. Mannen hade en relation med den mördade 19-åringen.

En gul handduk täckte för hans ansikte på väg in till förhandlingarna som skedde bakom stängda dörrar. Han nekar till att han ska ha begått ett brott.

TT. Den 22-årige mannen leds in till förhandlingarna.

– Han har lämnat en berättelse om kvällen och natten och i den ingår inte något brott mot Tova, säger mannens advokat, Bo Karlsson, till Aftonbladet.

De två andra män som delgivits misstanke om mord fanns inte tillräckliga skäl för häktning. Det är oklart om det kvarstår brottsmisstankar gentemot de två männen som inte begärts häktade.

Strax innan klockan 14 kom beskedet. Mannen är nu häktad på sannolika skäl för mordet i väntan på rättegång. Han nekar fortfarande till brott.

Misstänks för mordet på Tova – här är 22-åringens liv på Facebook

Mer:

Tovas pappa om sorgen: "Ditt liv blev alldeles för kort"