Angelicas (till vänster) mamma trodde hon köpt en riktigt fin matta till ett billigt pris.
1 av 4
Angelicas (till vänster) mamma trodde hon köpt en riktigt fin matta till ett billigt pris. - Foto: Privat
Så här såg annonsen ut. Mattan kostade alltså 31 kronor.
2 av 4
Så här såg annonsen ut. Mattan kostade alltså 31 kronor. - Foto: Privat
Men när den väl kom fram visade det sig att den inte riktigt var så stor som det var tänkt.
3 av 4
Men när den väl kom fram visade det sig att den inte riktigt var så stor som det var tänkt. - Foto: Privat
Angelica skrattade gott åt sin mammas miss.
4 av 4
Angelica skrattade gott åt sin mammas miss. - Foto: Privat

Trodde hon gjort värsta kapet på Tradera – men det blev helt fel

När Angelicas mamma surfade på Tradera stötte hon på en matta som skulle varit perfekt i hennes hall, och till ett toppenpris – trodde hon.


Vem har inte surfat runt på Tradera och hittat riktiga guldklimpar till ett kanske lite väl billigt pris? Tyvärr kan det ju visa sig att det man tror är ett kap i själva verket är det motsatta.

Det var något som 25-åriga Angelica Håkanssons mamma fick erfara nyligen. Hon satt och skrollade på Tradera när hon såg en matta som skulle passat helt perfekt i hennes hall – och till ett väldigt billigt pris.

– Hon tyckte att det var så konstigt att ingen annan budade på mattan eftersom den såg riktigt fin ut. Så hon lade ett bud och sedan tänkte hon inte mer på det, berättar Angelica för Nyheter24.

Några dagar senare fick Angelicas mamma veta att hon fått mattan. Och vad var då priset?

– Hon blev ju väldigt glad när hon fick veta att hon fått den fina mattan för hela 31 kronor, blev hon väldigt glad. Och "det var så billig frakt också", bara sju kronor.


Bildkälla: Privat

Eftersom Angelicas mamma tyckte att hon gjort en så bra affär bestämde hon sig för att gå in och kolla om säljaren hade några andra annonser ute.

Och det fanns det minsann, både möbler, lampor och prydnadssaker. Och allt till ett otroligt billigt pris. Det var då hon började ana oråd. Och när hon läste det mer finstilta såg hon att det stod Lundby i annonsen, som ju är ett företag som bygger dockhus.

– När mamma insåg sitt misstag var det försent att häva köpet, så efter någon vecka dök det upp ett litet, litet kuvert med en liten, liten matta. Mamma tog en bild på mattan i hennes hall och skrev "Nåja, köpt är köpt". Jag höll på att avlida av skratt, skrattar Angelica.


Bildkälla: Privat

Hon bestämde sig sedan för att dela med sig av sin mammas blunder på Facebook. Inlägget blev snabbt uppskattat och har idag över 200 gilla-markeringar.

Men vad hände med den lilla mattan då?

– Mamma gav bort den till en liten tjej som faktiskt hade ett dockhus. Och hon kommer nog vara lite försiktigare med vad hon köper i fortsättningen, säger Angelica.

Angelica och hennes mamma vill dock vara tydliga med att de inte anser att det är annonsörens fel att köpet blev tokigt, eftersom det ju faktiskt stod Lundby i annonsen.

En annan person som upptäckte ett misstag är svenska Alexandra som fick sig en rejäl chock när hon skulle koka pasta.


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du köpt något du ångrat efteråt?
Tack för din röst!