Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

6 saker du känner igen om din syster inte bor i samma stad

Har du en syster som inte bor i samma stad?
1 av 3

Har du en syster som inte bor i samma stad?

Pixabay

Du saknar din syster ofta.
2 av 3

Du saknar din syster ofta.

Pixabay

Men det är extra mysigt när ni väl ses.
3 av 3

Men det är extra mysigt när ni väl ses.

Pixabay

Nyheter | 04/08/2017 18:12

Idag är det alla systrars dag. Det här känner du igen om du har en syster som bor för långt bort.

En syster är bland det finaste en kan ha. Tyvärr är det inte självklart att ni alltid kommer bo i samma stad eller ens i samma land. Din syster har ett eget liv. Även om det känns orättvist. 

Det här är saker du känner igen om din syster inte tycker du är tillräckligt "viktig" för att bo i samma stad som. Vi skojar självfallet men ibland kan det kännas just så. 

1. Att det känns tomt

Det känns underligt på något sätt att inte din syster finns nära tillhands. Ni kan inte längre ses på en snabb fika eller hemma hos föräldrar. Och det suger.

2. Högtider är tråkiga

Du förväntar dig att din syster ska vara där på alla högtider. Även de mindre som mors eller fars och på din namnsdag. Men någonstans förstår du ändå att det inte är realistiskt. 

Bildkälla: Pixabay

3. Videosamtal

Ni kan ligga i timmar i sträck i varsin säng. Era dubbelhakor får er att skratta och det känns för en stund som att ni är med varandra på riktigt. 

4. Att hälsa på

Det är svårare än du trott att åka och hälsa på. Ni kanske jobbar olika tider och tåg och flyg kostar en del. Men det gör ingenting för att ni sitter ju i samma båt. 

5. Födelsedagar

Du våndas inför din födelsedag. Det är klart att din syster måste komma på årets viktigaste dag. Eller? Kommer du kunna ta en dag ledigt för att fira hennes? 

6. När ni väl ses

När ni väl ses så är det precis som vanligt. Ni skrattar, pratar och bara myser. Du påminns om att distansen inte spelar någon roll. Inte när en har världens bästa syster. 

Och det har väl du?

Se också söta men något rädda lillasystern 

Läs också om att alla har en dubbelgångare i världen

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Saknar du din syster?