Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lovisa, 18, utövar pet play: "Beter mig som en löpande katt"

- 22/08/2017, 20:15 -

Få är nog bekanta med begreppet "pet play", där personer tänder sexuellt på att bete sig som djur. Svenska Lovisa är en av dem.

Redan som 15-åring kände Lovisa att hon inte tyckte om samma sorts sex som de flesta andra hon kände. Hon kände att hon ville vara undergiven men förstod inte riktigt varför. Men efter att ha sökt på internet fick hon fram BDSM.

– När jag var 16 kom jag in på pet play. Jag märkte att jag tänder på att inte behöva tänka själv eller agera mänskligt. Jag gillar det primitiva i det. Eftersom djur inte ses som jämlika människor i samhället blir jag direkt undergiven när jag är i min roll, säger Lovisa till Nyheter24.

Pet play är en form av rollspel inom BDSM där en part tänder på att agera som ett djur. Det finns flera olika typer av pet play, bland annat pony play, då personen agerar som en häst, puppy play där personen är en hund eller hundvalp eller kitten play där personen är en katt. Men pet play kan vara i stort sätt vilket djur som helst.

Bildkälla: Privat

"Personen som är dominant måste vara väldigt utförlig"

Idag är Lovisa 18 år. Tidigare har hon varit varg, men är i dagsläget primärt katt. Enligt henne känner de flesta som utövar pet play en naturlig dragning till ett visst djur, oftast till beteende men kanske även till utseende.

– Jag fastnade för katter eftersom jag kan vara motstridig då. Om personen säger att jag ska vara i min bur men inte säger exakt hur länge jag ska vara där kan jag gå in i buren och sedan direkt ut igen. Jag har alltså lytt ordern men hittat ett kryphål och då blir det svårt att bestraffa mig. Så personen som är dominant måste vara väldigt tydlig i sina orders.

Bildkälla: Privat

"Jag kan bete mig som en löpande katt"

I dagsläget har inte Lovisa någon preliminär partner som hon utövar pet play med, men hon har tidigare haft flera olika. När hon går in i sin roll har hon en hel del olika kläder, accessoarer och leksaker som hon använder sig av. Bland annat kattöron, svansar, koppel, halsband, tassar och burar.

När Lovisa är med en partner har hon olika sätt att uttrycka sig för att verka mer som en katt.

– Jag kan bete mig som en löpande katt eller buffa med huvudet för att få uppmärksamhet. Jag viftar på rumpan när jag är glad. Det kan jag göra när jag är ute också utan att tänka på det. Jag kan även byta mellan roller, gå från oskyldig till hora. Det händer om den dominanta säger ett ord som får mig att switcha.

Även sexet skiljer sig en hel del när Lovisa är i sin roll jämfört med när hon har sex som människa.

– När jag utövar pet play får jag inte prata, inte agera mänskligt, medan har jag sex i vanliga fall så kan jag prata, och agera mänskligt, be om saker, gå och stå normalt. Skulle säga att jag nästan är mer lydig och undergiven som människa än under en session.

Bildkälla: Privat

Vill vara öppen

De flesta i Lovisas omgivning, däribland hennes familj och vänner, vet att hon utövar pet play. Det är något som hon känner att hon kan vara öppen med och enligt hennes erfarenhet är det inte så många som reagerar negativt på det.

– Pappa hittade av misstag en av mina svansar. Deras reaktion nu är väl att så länge de slipper prata om det med mig är det lugnt. Jag tror de kan känna att det är lite läskigt eftersom jag är deras "lilla flicka". Sedan har jag vänner som också utövar pet play, och har kompisar som vet om att jag gör det med det men inte gör det själva. Vissa är nyfikna, andra bryr sig inte alls.

Lovisa har en tatuering som symboliserar kittenplay i hennes liv. Bildkälla: Privat

Viktigt att prova sig fram långsamt

För de som känner sig nyfikna på att testa pet play har Lovisa några tips, men framför allt betonar hon att det handlar om att börja försiktigt och prova sig fram med en person som en litar på.

– Tillit är det största inom BDSM. Det är också viktigt att ha ett stoppord. När man testat sig fram och fortfarande tycker det är kul och gillar känslan kan man trappa upp det lite mer. Inom pet play kan man känna efter vilket djur du känner dig mest som, välj det djuret och agera lite mer som det under sex, säger Lovisa.

Är du mer nyfiken på BDSM kan du titta se när Nyheter24:s Antonia Backlund provar på japansk bondage i spelaren under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du vilja prova på pet play?