Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Är Izabellas och Tinas livevideo beviset på att spöken finns?

Nyheter | 27/09/2017 19:58

När Izabella och Tina sände live på Facebook fick de plötsligt ett kusligt besök.

Många är det nog som har sett saker de knappast kan tro är sant, som liksom får en att gnugga ögonen. Hände det där precis?

Var det inbillning eller var det faktiska spöken? Det är nog de frågorna många ställer sig efter att ha sett Izabellas live där Tina gästade. 

– Det som hände kan inte beskrivas med ord, berättar Izabella för Nyheter24.

Izabella
Bild: Privat

Izabella berättar att hon har varit medial sen hon var barn och hade under helgen hjälpt en familj att bli av med två andar. Efter resan på 60 mil var hon väldigt trött, men ville ändå visa upp sin pendel, alltså ett redskap för att kommunicera med andar.

– 40 minuter in på hennes livesändning ser jag att fotografierna flyttar på sig men vågar inte säga något för jag trodde att jag bara såg i syne, berättar Tina för Nyheter24. 

Tina gästade Izabellas live på Facebook
Tina (på bilden) gästade Izabellas live på Facebook. Bild: Privat

Plötsligt damp ett fotografi på Izabellas man rakt ner i hundens vattenskål. Hon lyfte upp fotografiet och återgick till sitt.

Men då hände det en gång till.

– Jag hoppade till då jag hörde en smäll. Som när en vän hoppar fram bakom soffan och skriker "bu!", det är inte vännen du är rädd för utan att man inte var beredd.

– Jag missade när själva lyktan välter ner för att jag läste någon kommentar just då, men jag blev lite rädd när jag läste i kommentarerna att tittarna hade sett exakt samma som jag men jag kunde ändå inte riktigt förstå vad som hänt, jag vart jättechockad, berättar Tina.

Tina har kollat på videon runt 50 gånger i efterhand och kommer kolla på den många gånger igen. 

– Jag tror det är en ande som följde med Izabella hem ifrån hennes senaste jobb hon var iväg på, lägger Tina till.

Likt Leif i "Mysteriet på Greveholm" säger nog de flesta skeptiker att det "alltid finns en naturlig förklaring", men Izabella är säker på att hon vet vem det var.

– Min bortgångne morfar pratar ofta med mig. Jag hör hans röst och kan känna av hans doft. Min mormor var väldigt noga med att när de avlider ska de ta kontakt med mig direkt. Vi stod väldigt nära varandra.

Izabellas pendlar och morföräldrar
Izabellas pendlar och morföräldrar. Bild: Privat

TV: Flickan leker med sin docka – sedan händer något sjukt kusligt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om något övernaturligt?