Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Har du fått ett sms om ett paket från Nelly? Då måste du läsa det här

- 29/09/2017, 18:14
Fick du ett underligt sms igår?
1 av 3

Fick du ett underligt sms igår?

Privat/Pixabay

Ett flertal personer fick ett sms från Postnord om att ett paket från Nelly.com var påväg. Men ingen hade beställt något.
2 av 3

Ett flertal personer fick ett sms från Postnord om att ett paket från Nelly.com var påväg. Men ingen hade beställt något.

Faksimil

3 av 3

Pixabay

Under torsdagen fick flera personer ett sms från Postnord om att ett paket var påväg från Nelly.com, men ingen av de hade beställt något.

Fick du ett ett mystiskt sms från Postnord om ett paket från Nelly.com häromdagen? 

Då är du inte ensam! 

Under torsdagen fick nämligen ett flertal personer ett sms från Postnord där det stod att ett paket från Nelly.com var på väg. Problemet var bara att ingen av dem som fick meddelandet väntade på ett paket. 


När Nyheter24 ringde PostNord var det mystiska sms:et inget de hade hört talas om. Men efter att deras it-avdelning tittat på det så kom de till slut fram till vad det var som hade hänt.

– Vi har konstaterat att det här var ett isolerat fel, en engångshändelse. Av något skäl har gamla med meddelanden skickats ut igen, säger Maria Ibsén, pressansvarig på Postnord, till Nyheter24 och fortsätter: 

– Det är naturligtvis inte ok, och nu säkrar vi upp så att det inte ska kunna hända igen.

Så fick du ett sms om ett paket från Nelly utan att ha beställt något så är det lugnt!

TV: Sara la ut en annons på Blocket – ett dygn senare fick hon ett sms

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Fick du ett sms från Postnord?