Cecilia, 22, chockades över fyndet i chipspåsen

- 24/10/2017, 15:02
1 av 4

Privat

2 av 4

Privat

3 av 4

Privat

4 av 4

Privat

När Cecilia och hennes kompisar satt och spelade kort så gjorde de en upptäckt i chipspåsen.

För ett par dagar sedan satt 22-åriga Cecilia och spelade kort med sin vänner. En av vännerna hade köpt en chipspåse, men plötsligt så utropade han: "vad är det här?". 

– Han satt och kollade ned i påsen och vi alla undrade vad det var. Det lät som glas men kändes som hård plast. Vi blev alla chockade, säger Cecilia till Nyheter24

Bildkälla: Privat

Både Cecilia och hennes kompis har hört av sig men ingen av de har fått något svar. Som tur var kom ingen till skada eftersom vännerna hittade biten i tid. 

– Jag har aldrig varit med om något liknande, man tänker inte att det ska hända en. Det gick inte så illa men man vet inte vad som hade kunnat hänt om det var någon annan som inte hade hittat den i tid. 

Cecilia publicerade sedan ett inlägg i en större grupp på Facebook som en varning till andra att man ska vara försiktig.

– Det var flera personer som berättade att det hade varit med liknande, säger Cecilia. 

När Nyheter24 pratar med Sofi Randén, som är marknadschef, på Estrella säger hon så här: 

– Vi har svarat personen i fråga och ser allvarligt på det här. Det får inte hända och vi har bett dem skicka in biten så vi kan analysera den för att se hur den kommit in. Vi har inte glas i våra fabriker så om det varit en glasbit på åkern med potatis som kommit in i processen kanske. Men vi ser väldigt allvarligt på det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om liknande?