Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Utgång? Här är låten du kommer vara baserat på vad du dricker

- 18/11/2017, 18:53 -
Vilken låt kommer att var soundracket för din utekväll?
1 av 3

Vilken låt kommer att var soundracket för din utekväll?

Pixabay

Slutar kvällen med kebasås i taxin, eller hemma i lugn och ro?
2 av 3

Slutar kvällen med kebasås i taxin, eller hemma i lugn och ro?

Kanske en Virgin Piña Colada?
3 av 3

Kanske en Virgin Piña Colada?

Kommer du att vara Markus Krunegård, Rammstein eller Kanye West ikväll?

Helgen är här och du är taggad på en utekväll med dina kompisar. Men frågan är vem du kommer att vara kl 22:00, och vem du har blivit kl 02:00? Vad har du i glaset och vilken låt kommer att sätta ton för din kväll?

Vi har svaren du söker.

Cava

Bildkälla: Giphy

22:00 Glamorous - Fergie

Du är så jävla sofistikerad. Har lärt dig tycka om oliver och förstår nästan hur finanskrisen 2008 gick till. Aldrig mer ska du mixa fulgroggar, aldrig mer tetravin. Du sippar din cava från ett låtsaskristallglas som du köpt på IKEA. 

01:00 Trädgården en fredag - Veronica Maggio

Happ. Det visade sig att mycket Cava och många fulgroggar inte var så olika ändå. Så lika att du glömde att skriva upp dig på listan till eventet som du gått och väntat på hela veckan. Vakten säger att det är 1 in 1 ut som gäller i den 20 meter långa kön. Fan.

Whiskey

22:00 Do I Wanna Know - Arctic Monkeys

Du har jobbat till 20:00 och inte sovit ordentligt på tre dagar. Men det märks säkert inte. Du måste bara komma över tröskeln. Snart är det lugnt. Alla andra upplever säkert dig som sansad och självsäker. Inte trött och oförmögen att hålla upp ett samtal. Cool och mystisk liksom. 

Bildkälla: Giphy

02:00 Hurt - Johnny Cash

Du vet inte när du började gråta och ännu mindre när du började prata om hur jobbigt det var när ni behövde avliva Murre (dina föräldrars katt). Han var typ din bästa vän ju. När du var 12, men ändå. Ingen förstår dig. Förutom de helt främmande människorna som står i rökrutan det vill säga. Dom är så fina. 

Vodka

Bildkälla: Giphy

22:00 Du Hast - Rammstein

Du är svart och svår. Tysk klubb blandad med The Matrix. Vill helst lyssna på screamo eller techno. Blunda. Dansa. Prata så lite som möjligt. 

10:00 (Nästa dag) Ibland gör man rätt, ibland gör man fel - Markus Krunegård

Hur fan kom du hem? När kom du hem? VART ÄR MOBILEN. På köksbordet, brevid nycklarna. Inga missade samtal? Du är bäst. BÄST.

Tequila

Bildkälla: Giphy

22:00 Hot-n-fun - N.E.R.D

Du har väntat på den här kvällen så länge. Påminner dig själv om att försöka ta det lugnt, fast du egentligen inte vill det. Ska du dra till festen på andra sidan stan? Eller kanske åka till ravet 2 timmar bort? Möjligheterna är oändliga.

04:00 I Am A God - Kanye West

Du har tjafsat med 1 bekant, 1 bästis och en från din paralelklass i 4:an. Du har gått in 5 separata politiska diskussioner och dödat varenda en. Ett geni, helt enkelt. Kanske ska du styra upp en efterfest trots att du jobbar imorgon? Fuck din jättesnälla tvåbarnsmamma till granne. Möjligheterna är oändliga. 

Rödvin

Bildkälla: Giphy

22:00 Careless Whisper - George Michael

Du har köpt nya underkläder och har redan sprutat lakanen med din bästa one night stand-parfym. Du är singel, och så, så redo för mingel. Ingen kan motstå dig ikväll. 

02:00 Habits - Tove Lo

Du kunde visst det. Ingen har nappat på dina feromoner eller dina fantastiska underkläder. Din ena kompis drog hem till Ella vid 00:00, din andra hittade någon på förfesten. Du kan höra av dig till ditt problematiska kk! Visst? Det är ju en bra idé? Detta är gången det kommer funka. Du skickar sms:et. Sjätte gången gillt!

Vitt vin

Bildkälla: Giphy

22:00 Jag kommer - Veronica Maggio

Peeeeeepppppaaaadddd. Så peppad.

02:00 Don't Fucking Tell Me What To Do - Robyn 

Vitt vin är kul, men farligt. Du är farlig. Du ser din crush från nian. Det är dags. Du går fram, visar vad hen missat. Du är snyggast, roligast och störst på hela uteserveringen. Du vet om det. Säger inte ens hej när hen försöker prata. Varför vara snäll när man kan vara petty?

Red Bull/Vodka

Bildkälla: Giphy

22:00 Can't Feel My Face - The Weeknd

Är det ditt andra eller fjärde glas? Spelar det någon roll? En sak är säker - du har kul. Mobilen med alla dina kort i ligger inte i byxfickan. Men den är säkert i fickan på jackan som du hängt in i garderoben. Säkert. 

02:00 Where Is My Mind - The Pixies 

Mobilen var inte där, du hade inte ens hängt in jackan. Du försöker komma på numret till taxibolaget du åkte med men kan inte komma på vilket taxibolag det var. Dina kompisar är och äter kebab. Det är dags att ge upp. Pommes. Sprite. Vatten. Sova.

Virgin Piña Colada

Bildkälla: Stillbild från "Boys - Charlie XCX" musikvideo.

22:00 Dancing In The Moonligt - Toploader

Du är på plats, redo för att mingla, dansa och vara fantastisk. Du behöver inte vara full för att vara festens mittpunkt, och just nu sitter du i ett bås på en pubb och njuter av sällskapet. Dina vänner är fan bäst. Du med. 

02:00 Lush Life - Zara Larsson

Du ser fantastisk ut. Du luktar varken mild kebabsås eller Camel breeze. Du har 0% ångest för du har inte sagt något skämmigt. Du ser till att din bästis sätter sig i en taxi hem och du ser exakt lika bra ut som när du gick hemifrån. Du har vunnit på alla plan helt enkelt. 

Kom ihåg att man inte behöver alkohol för att ha kul. En fenomenal personlighet är det bästa berusningsmedlet. Ha en fin kväll, och ta hand om dig. 

Se även: Se sjuka bilderna - Hemmafest blev så vild att golvet rasade in