Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronja, 24, beställde bh från Wish: "Det var bara massa trådar"

- 20/11/2017, 20:56 -

Det tog ett tag innan Ronja förstod vad det var hon fått hem från Wish. Sedan fick hon och pojkvännen ett gott skratt.

Att beställa saker från Wish kan gå lite hur som helst, antingen blir det bra eller så blir det inte alls som man trodde. Som till exempel när Johanna skulle beställa 16 speglar och fick en chock när paketet landade i brevlådan

Någon som också fick sig en liten chock när paketet från Wish kom fram var Ronja, 24. För ungefär sex veckor sedan beställde hon en "bh", som hon fick hem för några vecka sedan. 

Problemet var bara att Ronja inte riktigt förstod vad det var hon hade fått hem. Hon frågade även sin pojkvän om han hade beställt något innan hon förstod vad det faktiskt var. 

– Jag öppnade paketet och det tog ett tag innan jag förstod vad det var jag hade fått hem, det var bara massa trådar. Till slut kom jag fram till att det måste ha varit bh-toppen jag beställde när jag kollade orderhistoriken. Problemet var bara att det inte finns något som täckte brösten, berättar Ronja för Nyheter24

När Ronja läste recensionerna på Wish var det en del som verkade nöjda, och några inte alls så nöjda med "bh:n", eller banden, som kostade ungefär tio kronor och ytterligare tio kronor i frakt.

Ronja beställde bh-topp från Wish.
Vänster: Bh-toppen på Wish. Höger: Vad Ronja fick hem. Bild: Wish/Privat

– Hur jag än försöker få på mig det så är det band överallt och det är inte täckande, det är väldigt oklart vilket hål man ska stoppa in tuttarna i. Jag gick in och testade den och när jag kom ut så asgarvade min pojkvän. Jag beställde den för jag tänkte att den kunde vara snygg att ha under något, men det blev inte som jag tänkt. 

Ronja publicerade sedan en bild i en grupp på Facebook där hon möttes av skratt från personer som tyckte det var riktigt roligt. 

– En del berättade hur jag kunde sätta på mig den, andra att den var luftig och sval till sommaren och många skrattade bara, säger Ronja och skrattar. 

TV: Johanna, 21, beställde 16 speglar från Wish: "Tur att de var gratis"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du beställt något från Wish?