Tisdag 18 Maj
Stockholm

Här är lösningen för dig som har småbarn och vill ha julgran

Monias hyllas för sin lösning för dig med småbar som vill ha julgran
Monia har en lösning för dig med småbarn som vill ha en julgran. Foto: Privat

Småbarnsföräldern Monia Sundgren kom på en lösning för att kunna ha en julgran när man har ett nyfiket litet barn.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För många kan det vara lite problematiskt med att ha en julgran. Särskilt för föräldrar med småbarn eller för de som äger katt. 

Småbarnsföräldern Monia Sundgren, 29, kom på en genial lösning för att kunna ha en julgran när man har ett nyfiket litet barn.

Monia har hängt upp julgranen i taket. Något som möttes av väldigt positiva reaktioner. 

 Jag har en son, Loke, på tio månader som precis har börjat resa sig och han är väldigt vild. Så jag började fundera på hur vi skulle kunna ha en julgran i år och då såg jag en bild på en julgran som var upphängd i taket, berättar Monia för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Monia gav sig ut på julgransjakt och hittade till slut en som skulle fungera. När hennes pojkvän Marcus kom hem så sa hon "vi ska hänga upp den i taket".

 Han tittade på mig som om jag vore dum i huvudet. Men vi karvade ett hål i stammen, band ihop de tre julgransdelarna med ståltråd och sedan hängde vi upp den. Vi pyntade med ljus, kulor och glitter vilket blev jätteläckert. 

Bildkälla: Privat

Någon dag senare åkte även julklappar och en ledslinga upp – och nu är familjen riktigt nöjd. Monia publicerade sedan en bild på julgranen i en stor grupp på Facebook där den hyllades. 

 Det är hundratals kommentarer, folk tycker det är en jättebra idé. Nästan alla är positiva till det, det var bara någon som var negativ till det. Men annars är det bara folk som tycker det var en smart lösning och snyggt. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du en julgran?
Tack för din röst!
Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela