Gängbråk Malmö
Tre bröder har skjutits under loppet av ett år i Malmö. - Foto: TT/Google Maps /Montage)

21-åring dödad i Malmö – tredje brodern från samma familj som skjutits

En 21-årig man sköts under förra veckan till döds. Tre bröder från samma familj har skjutits under loppet av ett år i Malmö. En av bröderna överlevde skjutningen.


En 21-årig man sköts med flera skott på söndagskvällen i Malmö. Han uppges vara den tredje brodern i samma familj som skjutits i staden det senaste året, skriver Sydsvenskan.

Polisen på plats i Malmö. Bild: TT

Larmet om skottlossning kom vid 21.35 på söndagen och mannen fördes omgående till sjukhus i ambulans. Enligt Aftonbladet var mannen skjuten i både huvudet och i kroppen samt att han sköts efter att han lämnade en taxi på Per Albin Hanssons väg i Malmö.

På polisens hemsida står det att mannen senare dog av sina skador. De skriver också att mannen är hemmahörande i Malmö och känd av polisen sedan tidigare. Samt att "mordet hanteras inom ramen för en särskild händelse och utredningsarbetet leds av en spaningsledare från grova brott".

Enligt Aftonbladet blev många personer vittnen till händelsen, men trots det har ingen misstänkt gärningsman gripits. Utanför akuten var det dessutom förhöjd säkerthet. 

Malmö. Bild: Polisen

I mars 2017 sköts en av bröderna i familjen till döds – och 25 dagar senare sköts den äldsta brodern med flera skott. Han överlevde skjutningen eftersom han bar skyddsväst. 

TV: Här testar polisen sitt nya vapen – ska få ner våldet

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du orolig över dödsskjutningarna i Sverige?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Efter ryska rykten: Nej, Charles är inte död

SBAB sänker bolåneräntorna

Statliga banken SBAB sänker listräntorna för bolån med 0,05 procentenheter gällande bindningstider på tre månader och ett år.

Flera brister vid utvärdering av bistånd

Gott om information om verksamheters resultat – men när det kommer till de långsiktiga effekterna brister det. Regeringens rapportering av biståndets resultat till riksdagen saknar dessutom ofta den information som riksdagen efterfrågat.

Tre till sjukhus efter gasexplosion

1 timme sedan
Tre personer vårdas på sjukhus efter en misstänkt gasexplosion på Stena Aluminium i Älmhult. Olyckan inträffade vid halv åtta-tiden under måndagskvällen, rapporterar lokala medier.

Stora problem hos Skatteverket – därför kan du inte deklarera

1 timme sedan
Sugen på att deklarera? Tyvärr får du vänta lite till.

Här är morgonens nyheter 19 mars

1 timme sedan
Här är morgonens nyheter i korthet.