Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

21-åring dödad i Malmö – tredje brodern från samma familj som skjutits

- 15/01/2018, 08:17
Gängbråk Malmö

Tre bröder har skjutits under loppet av ett år i Malmö.

TT/Google Maps /Montage)

En 21-årig man sköts under förra veckan till döds. Tre bröder från samma familj har skjutits under loppet av ett år i Malmö. En av bröderna överlevde skjutningen.

En 21-årig man sköts med flera skott på söndagskvällen i Malmö. Han uppges vara den tredje brodern i samma familj som skjutits i staden det senaste året, skriver Sydsvenskan.

Dödsskjutning Malmö
Polisen på plats i Malmö. Bild: TT

Larmet om skottlossning kom vid 21.35 på söndagen och mannen fördes omgående till sjukhus i ambulans. Enligt Aftonbladet var mannen skjuten i både huvudet och i kroppen samt att han sköts efter att han lämnade en taxi på Per Albin Hanssons väg i Malmö.

På polisens hemsida står det att mannen senare dog av sina skador. De skriver också att mannen är hemmahörande i Malmö och känd av polisen sedan tidigare. Samt att "mordet hanteras inom ramen för en särskild händelse och utredningsarbetet leds av en spaningsledare från grova brott".

Enligt Aftonbladet blev många personer vittnen till händelsen, men trots det har ingen misstänkt gärningsman gripits. Utanför akuten var det dessutom förhöjd säkerthet. 

Avspärrning Malmö polisen
Malmö. Bild: Polisen

I mars 2017 sköts en av bröderna i familjen till döds – och 25 dagar senare sköts den äldsta brodern med flera skott. Han överlevde skjutningen eftersom han bar skyddsväst. 

TV: Här testar polisen sitt nya vapen – ska få ner våldet

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du orolig över dödsskjutningarna i Sverige?