Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nicole Falciani valde bort sminket på Elle-galan – hyllas av fansen

- 20/01/2018, 15:40 -

Nicole Falciani valde bort sminket på Elle-galan. Anledningen? Det alla som sminkar sig någon gång tänkt. "Killar sminkar sig inte, så varför ska jag?".

Under lördagen hölls den årliga ELLE-galan i Stockholm. Bjudna till galan var bland annat bloggaren Nicole Falciani och pojkvännen och artisten Eric Saade

De gick tillsammans på galan och var, som vanligt, jättefina! 

Nicole Elle-galan
Bildkälla: Instagram

Men i år valde Nicole att göra något annorlunda. Hon gick ut på sin Instagram och berättade att hon gick till galan osminkad. 

"I år valde jag att gå utan smink på Elle galan. Först och främst så kände jag inte för att bära smink. Speciellt inte när jag måste ta bort det sen, mitt i natten. Ett sådant slöseri med tid. Och sist men inte minst. Varför ska jag bära smink när inte män behöver det?", skrev Nicole. 

Nicole Elle galan
Bildkälla: Instagram

– Jag valde att gå utan smink för att jag dels inte kände för det, men också, varför ska jag behöva bära smink när nästan inga män gör det, säger Nicole till Nyheter24. 

Hon förklarar vidare att hon känner sig nöjd med beslutet. 

– Det kändes bara bra, väldigt skönt och fritt!

Under bilden hyllades hon av fansen som tyckte hon var riktigt modig som gick utan smink. Även om det inte ska behövas mod!

"Så vacker och klok"

"Omg äntligen någon som gjorde det ÄNTLIGEN. Älskar dig tack tack tack för du gick utan smink! Det borde finnas fler som du"

"Faktiskt riktigt sund inställning och bra text, imponerad!"

Och vi kan inte annat än att hålla med!

Se också videon om vad Nicole Falcianis första dejt med Eric Saade

Läs också om att Nicole Falciani nu vill gifta sig med Eric Saade

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Brukar du sminka dig?