Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnmäklaren tipsar – så kommer du in på bostadsmarknaden

- 05/02/2018, 08:11 -

Är du orolig att du inte ska lyckas komma in på bostadsmarknaden med lägenheter som bara blir dyrare och dyrare? Enligt en av Sveriges främsta mäklare behöver du inte oroa dig. Nu avslöjar han hur du gör för att komma in på bostadsmarknaden.

Det är inte lätt att komma in på bostadsmarknaden, speciellt inte om du fortfarande är ung. En bostadsaffär kan vara den största affären som man gör och allt vad det innebär kan skrämma bort även den modigaste. Men enligt stjärnmäklaren Ramin Jahangiri så ska detta inte stoppa dig utan det finns sätt att ta sig in på bostadsmarknaden.

Ramin som är 27 år gammal har genom att sälja 598 lägenheter på 4,5 år blivit en av Sveriges främsta mäklare. I sitt yrke stöter han dagligen på människor som är på jakt efter lägenheter och har genom detta blivit expert på hur marknaden ser ut samt hur man går tillväga för att komma in i den.

I en intervju med oss på Nyheter24 gav Ramin tre tips för hur man ska gå tillväga för att lyckas komma in på bostadsmarknaden. 

I spelaren ovan kan du ta del av Ramins tips. 

Har du kommit in på bostadsmarknaden?