Tisdag 28 Sep
Stockholm

Stjärnmäklaren: "Så lyckas du med din bostadsförsäljning"

Stjärnmäklare om hur du säljer din lägenhet
Ramin Jahangiri stjärnmäklare i Stockholm avslöjar hur du ska gå tillväga för att sälja din lägenhet. Foto: TT/Andreas R Sjöström Montage

Har jag valt rätt mäklare? Ska min Djurgårdsflagga ligga framme under visningen? Frågorna vid en försäljning är ofta många men svaren få. Med stjärnmäklaren Ramin Jahangiris tips kan din bostadsförsäljningen gå betydligt smidigare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är inte bara svårt att komma in på bostadsmarknaden utan när man väl lyckats köpa en bostad och vill sälja den så kan processen vara nästan lika svår. 

Det är även väldigt vanligt att flertalet frågetecken kommer upp vid en kommande försäljning. Det kan handla om allt ifrån att hitta rätt mäklare till att styla lägenheten rätt. Frågor som inte alltid är speciellt lätta att hitta svaren på. 

Så hur går man tillväga för att hitta rätt mäklare och vad ska man tänka på när man stylar sin lägenhet inför försäljningen? Stjärnmäklaren Ramin Jahangiri har svaren.

Ramin som idag är 27 år gammal har under de senaste fyra och ett halvt år lyckats med bedriften att sälja 598 lägenheter i Stockholmsområdet vilket har lett till titeln Årets mäklare fyra år i rad.

Med sin stora erfarenhet av bostadsmarknaden har Ramin kommit på några handfasta tips till säljare för att lyckas med sin bostadsförsäljning. 

I spelaren ovan kan du ta del av Ramins tips.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Funderar du på att sälja din lägenhet?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela