Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fredrik har tappat bort 3 bilar – tvingas söka till Lyxfällan

- 15/02/2018, 17:04 -

Trots att Fredrik inte har något körkort har han tre bilar som han inte vet var de finns. I Lyxfällan ljuger han först om hur många bilar han har innan det står klart att han måste hitta dem och sälja dem för att ta sig ur sin situation.

Fredrik är 28 år och har hamnat i en riktigt knivig ekonomisk situation. Han har länge lånat pengar av sin bror för att kunna klara av att bo kvar i sin lägenhet. Men nu får han inte låna mer.

Han slösar bort sin lön på utemat, snus och spelande. I slutet av månaden har han inga pengar kvar att röra sig med. En annan sak som tar otroligt mycket pengar från Fredriks kontot varje månad är trafikförsäkringar. 

När Magnus Hedberg och Frida Boisen frågar om han har någon bil erkänner han motvilligt att han har en, men att den har försvunnit. 

– Jag har ju inte ens något körkort, säger Fredrik i programmet. 

Efter en stund ringer det dock från Lyxfällans huvudkontor. Man har hittat att Fredrik står skriven på ytterligare två bilar, något Fredrik valt att inte nämna. 

– Hur många bilar har du egentligen, frågar Frida i programmet. 

Han erkänner att han har totalt tre stycken bilar, och när Frida frågar var bilarna finns svarar Fredrik: 

– Det vet jag inte. 

Se mer från programmet i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 på TV3 och Viafree. 

Tittar du på Lyxfällan?