Onsdag 21 Apr
Stockholm

Sofias änglar hjälper ensam fyrbarnsmamma – pappan dog plötsligt

Alexandra lever ensam med sina fyra barn efter att hennes man Tony gått bort hastigt
Sofias änglar hjälper familj i misär. Foto: Kanal 5 montage

I slutet av 2016 väntade Alexandra och Tony tillökning. Men livet tog en vändning när Tony plötsligt drabbades av hjärtproblem. Tre månader efter att deras dotter fötts avled Tony och nu är Alexandra ensam kvar med fyra barn i en liten lägenhet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På måndagskvällen sänds det sjätte avsnittet av Sofias änglar

I avsnittet så åker programledarna Mattias, Johnnie och Sofia till Vällingby för att hjälpa en familj som lever i misär efter pappans tragiska bortgång.

Det var efter att Alexandra och hennes två barn från ett tidigare förhållande under en längre tid haft det tufft som Tony kom in i deras liv. 

Och tillsammans blev de en enda stor familj. Kort efter att Alexandra och Tony träffats fick de ytterligare ett barn och i slutet av 2016 väntade de sitt andra gemensamma barn.

Men som en blixt från klar himmel så drabbades Tony av ett plötsligt hjärtfel.

Tiden efter att Tony blivit sjuk blev tuff för familjen som samtidigt som Tony blev allt svagare närmade sig datumet för födseln av deras andra barn. 

Men det tog inte slut där, utan endast tre månader efter att Alexandra fått parets andra barn så gick Tony plötslig bort. Helt plötsligt stod Alexandra ensam med fyra barn.

I avsnittet hör vi Alexandra berätta om det tragiska händelseförloppet:

– Jag var i åttonde månaden när han (Tony) blev sjuk. Tio dagar efter att det var beräknat så födde jag en dotter. Men Tony var så dålig så han orkade inte följa med. Så jag fick själv köra in till BB och efter två timmar och en kvart så var hon ute. Men jag hade en otrolig stress att få komma hem eftersom mina andra barn var hemma och jag var orolig att något skulle hända Tony, så åtta timmar efter hon fötts så åkte vi hem igen, jag och min lilla tjej, säger Alexandra och fortsätter:

– Tre månader senare så fick jag ett samtal från en sköterska som bad mig att åka in till sjukhuset så fort jag bara kunde och när vi kommer fram så frågor hon om vi kan gå in i ett annat rum, och då förstår jag att han har gått bort.

I måndagsavsnittet av Sofias änglar får familjen hjälp att totalrenovera den trångbodda lägenheten.

I spelaren ovan kan du höra när Alexandra berättar om den tuffa tiden efter Tonys bortgång.

Sofias änglar sänds måndagar 20:00 på Kanal 5.

Kanske är du även intresserad av:

Sofias änglar hjälper cancersjuka systrarna Tuva och Emmy

Sofias änglar hjälper OS-hoppet Ebba, 17: “Jag vaknade förlamad”

Allie 3,5 har leukemi – samtidigt fick pappan hjärtinfarkt

Tittar du på Sofias änglar?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela