Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nathalie hoppade av Lyxfällan – mitt under inspelningen

- 05/04/2018, 17:11 -

Magnus Hedberg blir riktigt arg när Nathalie väljer att hoppa av programmet precis innan den nya budgeten ska presenteras. Han säger att kontraktet inte kommer att rivas och att Nathalie behöver fundera på sitt beteende.

Det är ganska vanligt att de som medverkar i Lyxfällan blir arga under programmets gång och hotar med att avsluta sin medverkan. Dock så brukar det alltid lösa sig och de medverkande fullföljer ändå sin medverkan. Vi minns den gången när Jesper som medverkade i Lyxfällan hotade med att polisanmäla programmet när de ville sälja hans hästar, det kan du se här

I den här veckan så kunde inte Nathalie som medverkade i programmet lugna ner sig utan valde faktiskt att hoppa av. Det var under den sista dagen när Magnus Hedberg och Frida Boisen skulle presentera hennes nya budget som hon valde att inte dyka upp. 

Frida Boisen ringde en kontaktperson när hon inte fick tag i Nathalie. 

– Vi har fått information och Nathalie kommer inte att komma idag, hon kände att det blev för tufft och hon orkade inte och klarade inte av det, säger kontaktpersonen över telefon.

Magnus Hedberg och Frida Boisen bestämde sig för att presentera den nya budgeten ändå, och det är första gången det sker i Lyxfällans historia.

– Jag blir uppriktigt sagt riktigt förbannad att Nathalie inte behagar dyka upp, säger Magnus Hedberg i programmet. 

Han sa att han och Frida jobbat stenhårt för hennes räkning hela veckan. 

– Vi kommer självklart inte att riva kontraktet utan hon får höra av sig om hon vill ha ett avslut, säger Magnus i programmet.

Han säger att han och Frida har levererat en budget och gjort vad de kunnat, men säger att Nathalie allvarligt borde fundera på vad hon håller på med.  

Susanne Nylén som är pressansvarig på TV3 berättar vad som hände efter att deltagaren inte fullföljde sin medverkan.  

– Som tittarna kommer se i kvällens avsnitt kan inte kontraktet rivas rent formellt, eftersom deltagaren avbryter inspelningen innan en ny ekonomisk plan har presenterats. Lyxfällans experter jobbade däremot vidare med deltagarens ekonomiska plan som överlämnades till henne i efterhand, så vi hoppas att hon tagit den till sig och att den kommer vara till hjälp, säger Susanne Nylén till Nyheter24