Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

16-åring död i trafikolycka med EPA-traktor i Uppsala

- 22/04/2018, 22:32 -

En 16-åring har dött efter att ha hamnat i en trafikolycka med en EPA-traktor. Två andra personer som befann sig i traktorn har förts till sjukhus.

En 16-åring är död och två andra har förts till sjukhus skadade efter en trafikolycka vid Örsundsbro i Uppsala, enligt Expressen. Olyckan ska ha inträffat vid klockan 15:20 under söndagen. 16-åringen tros ha varit föraren och de två andra passagerare enligt polisen. 

– Det är en singelolycka. Tre personer i fordonet och alla tre transporteras till Akademiska sjukhuset. Den som vi antar var föraren konstateras avliden på sjukhuset, säger Johan Lindén vid polisen i Uppsala län till Expressen.

16-åringen och de andra två passagerarna fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala, där 16-åringen dödsförklarades. Det är i fortfarande oklart exakt hur olyckan skedde. 

– Det vi har initialt är att den har voltat av vägen, men sen hur olyckan har skett är bara spekulationer för tillfället, säger Johan Lindén till Expressen. 

16-åringen och de två andra passagerarna är hemmahörande i Uppsala och deras anhöriga har underrättats, enligt Expressen. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.