Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Försvarade prinsessan Sofia – nu hyllas Jessica Almenäs

- 12/07/2018, 10:08 -

Jessica Almenäs såg igår rött på sin Instagram efter att skvallertidningen Hänt skrev en artikel om att prinsessan Sofia är gravid – nu kärlekbombas Almenäs efter sitt inlägg.

Tidningen Hänt publicerade en artikel tidigare i veckan där de skriver att prinsessan Sofia är gravid för tredje gången. Detta är inga uppgifter hovet har gått ut med offentligt, 

Prinsparet Sofia och Carl Philip har bott i semesterhuset Villa Mirage som kung Carl Gustaf och drottning Silvia har fått ärva efter prins Bertil och prinsessan Lilian.

Läs hela artikeln där Jessica rasar mot Hänt-artikeln om prinsessan Sofia.

Detta tog tv-profilen Jessica Almenäs upp på sin Instagram, där hon rasat och menar att detta är fel och förskräckligt.

"Helt ärligt Hänt... Det där är så FRÄCKT och taskigt. Det gör att många som inte har en inåtgående mage (de flesta av oss..) mår dåligt. Hon födde barn för 10 månader sen och är knappast gravid igen".

Hon fortsätter:

"Alla som föder barn är inte skinny influencers som ser ut precis som vanligt och lägger upp bikinibilder 10 dagar efter födseln (inget ont mot er, jag är bara avis

Efter Jessicas inlägg på Instagram har hon fått stora hyllningar av sina följare. Där alla stöttar hennes reaktion på Hänt-artikeln. I hennes flöde kan man läsa kommentarer som: 

"Så BRA! En eloge till dig ❤"

"Bästa jag läst på länge, kändisar eller inte. Sluta anta sådana saker!!"

"Grymt bra gjort. Heja dig för att du vågar gå emot och visa hur kvinnor egentligen ser ut. Är så jäkla trött på att alltid tänka på att dra in magen för att känna mig fin. Tack för bra inlägg "

"Grymt bra skrivet Jessica, Jag håller med dig i vartenda ord."

"Så viktigt inlägg, tack för du ryter i från! "

"Bam!!! Så rätt!"

"Bra där Jessica!! Såg löpet i affären och tänkte precis likadant. 
Så onödigt, så grymt och så helt utan empati!
Jessica"

På tv-profilen Jessica Almenäs kommentarsfält strömmar hyllningarna in efter hennes utspel och i skrivande stund har hon närmare 15.000 likes. 

Gillar du Jessica Almenäs?