Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jessica Almenäs rasar efter artikel om gravid prinsessa Sofia

- 11/07/2018, 21:08 -

Jessica Almenäs ser rött på sin Instagram efter att en skvallertidning skrivit en artikel där de påstått att prinsessan Sofia är gravid, Almenäs menar på att medier behöver ta sitt ansvar.

Tidningen Hänt publicerade en artikel tidigare i veckan där de skriver att prinsessan Sofia är gravid för tredje gången. Detta är inga uppgifter hovet har gått ut med offentligt. 

Prinsparet Sofia och Carl Philip har bott i semesterhuset Villa Mirage som kung Carl Gustaf och drottning Silvia har fått ärva efter prins Bertil och prinsessan Lilian.

Dagarna där ägnar prinsparet på den privata stranden tillsammans med sina söner. Carl Philip klädd i ett par turkosa badbyxor och Sofia i en leopardmönstrad baddräkt. 

Bildkälla: Instagram

Baserat på paparazzibilderna från dagarna på stranden och en "uppgiftslämnare" som menar att hen tror att ett barn är på väg, så skrev Hänt att Sofia är gravid och att paret "hoppas på en flicka". 

Detta har tv-profilen Jessica Almenäs snappat upp, och hon har rasat på sin Instagram och menar att detta är fel och förskräckligt.

"Helt ärligt Hänt... Det där är så FRÄCKT och taskigt. Det gör att många som inte har en inåtgående mage (de flesta av oss..) mår dåligt. Hon födde barn för 10 månader sen och är knappast gravid igen".

Hon fortsätter:

"Alla som föder barn är inte skinny influencers som ser ut precis som vanligt och lägger upp bikinibilder 10 dagar efter födseln(inget ont mot er, jag är bara avis). Det är INTE normen. Sorgligt att man måste påpeka det, men när gravidspekulationer startar för att man har en HELT NORMAL MAGE så känns det ändå nödvändigt".

Jessica har själv nyligen fått barn och tillsammans med bilden från HÄNT lägger hon ut en bild på sig själv från stranden. Hon skriver att hennes mage inte är platt på bilden, men att hon inte är gravid bara på grund av det. I texten uppmanar hon medier att ta ansvar för vad de skriver.

"SKÄRP ER Hänt och annan media som håller på så här. Ta ert ansvar för fan. Och hörni, jag har sagt det förr och säger det igen: fråga (eller påstå/spekulera) ALDRIG om någon är gravid om de inte har sagt det själva".

Reaktionerna efter Jessicas inlägg kan du läsa om här!

Håller du med Jessica?