Så löser ni eventuella problem på bröllopsdagen
5 problem som kan uppstå på bröllopsdagen och hur ni löser det - Foto: Shutterstock/Unsplash/Anne Edgar

5 problem som kan uppstå på bröllopsdagen – och hur ni löser det

Det är er bröllopsdag och inget ska gå fel. Men tyvärr finns det några saker som man inte kan styra över som faktiskt skulle kunna inträffa. Nyheter24 har lösningarna.


Okej, så det är er bröllopsdag och allt är planerat in i den minsta detaljen och inget kan gå fel. Eller? För trots att ni planerat, dekorerat och gått igenom schemat tio gånger så finns det några saker inte ens ni kan styra över. 

Nyheter24 har därför listat några saker som skulle kunna hända på bröllopsdagen, men lugn. Vi har även lösningarna. 

1. Vädret 

Något man inte kan styra över är ju vädret, och därför skulle det kunna bli ett problem på bröllopsdagen. För om ni har planerat att ha vigseln utomhus och det regnar kan det bli jobbigt.

Därför är det bra att ha en reservplan så att ni kan ha vigseln eller kanske middagen inomhus om det regnar eller är dåligt väder. 

2. Kläderna

Det skulle ju vara katastrof om någon spiller rödvin eller något annat på klänningen eller den vita skjortan. Därför kan det vara smart att ha med sig ett extra ombyte om något skulle hända med era bröllopskläder.

3. Om någon får förhinder 

Vi säger att ni har bokat en DJ eller ett band som ska spela på festen men som helt plötsligt får förhinder – se till att ha en riktigt bra Spotify-lista som kan rädda kvällen. 

4. Om klackskorna skapar problem 

Om det är så att någon av gästerna som har på sig klackskor får skavsår eller bara får allmänt ont i fötterna kan det kanske vara bra att införskaffa en liten korg med flipp-flopp så gästerna kan fortsätta dansa hela natten lång. 

5. Om någon gäst blir för full 

Vi säger att någon under kvällen får i sig lite för mycket alkohol under festen, se till att det kanske finns en plats där man kan sätta sig, dricka lite vatten och få i sig någon så man nyktrar till. 

Sist men inte minst, tänk på att det är er bröllopsdag och den kommer att vara perfekt. Ha kul och ta vara på varje minut för det kommer vara en av de bästa dagarna i livet. 

Du kanske också vill läsa om 10 vanliga misstag alla gör när de planerar sitt bröllop? Här kan du läsa mer om det. Eller om hur du planerar du ditt bröllop från start till fest? Det kan du göra här.

Är du gift?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Källor: Parter delvis överens om vapenvila

Systembolaget: Så straffas personal som råkat sälja alkohol till minderårig

Att arbeta på Systembolaget innebär ett stort ansvar då personalen i kassan varje dag måste hålla stenkoll på att ingen som handlar är under 20 år. Men vad händer då om det råkar hända?

Så påverkas Sveriges värnpliktiga av Nato

Snart är Sverige fullvärdig medlem i Nato. Vad betyder det för de tusentals unga svenskar som gör eller har gjort sin värnplikt? Vi reder ut några frågor med Pliktverket och Försvarsmakten.

Gunvor erkänner mutor – får mångmiljardböter

Oljebolaget Gunvor, med den svenske grundaren Torbjörn Törnqvist i spetsen, erkänner att bolaget under en rad år betalat mutor till regeringstjänstemän i Ecuador för att vinna kontrakt.

Ica-butiken larmar: "Lite väl mycket trams"

Under den senaste tiden har antalet butiksstölder ökat. En Ica-butik har fått nog och har gått ut med bild på personerna som utnyttjade butikens obemannade system.

Tyresö: Polisen rapporterar om kontroll person / fordon

1 timme sedan
"Polis kontrollerar tre unga personer invid en förskola i Bollmora. Det ser ut som om de tre personerna beter sig underligt.", skriver polisen på sin hemsida.