Nocco lanserar en ny smak
Nocco lanserar en ny smak - Foto: Nyheter24/Charlotte Karlsen/Unsplash

Här är Noccos nya smak – se vår recension här

Lagom till att höstens träning drar igång på allvar så kommer Nocco med en ny smak på sina energidrycker. Vi har testat om den nya smaken lever upp till förväntningarna.


Oavsett om du behöver en extra boost för att orka gå till gymmet eller bara känner dig extra trött kan det vara gott att klunka en svalkande energidryck. Ett av de märken som just nu är populärast på marknaden är Nocco. 

De har sedan tidigare flera populära smaker på sin energidryck och vissa av dem finns också i form av isglass

Nu är det alltså dags för en ny smak att läggas till i sortimentet. Den nya energidrycken har samma egenskaper som en klassisk Nocco. Den är sockerfri, kolsyrad, innehåller BCAA och koffein. Och smaken är ingen mindre än passionsfrukt. 

Noccos nya smak. Bildkälla: Nyheter24.

Nocco skriver själva på sin hemsida att den nya smaken ska vara uppfriskande och är tillägnad alla idrottare. Den nya smaken kommer dyka upp i butiker under vecka 38. 

Vi har självklart testat den nya drycken för att se om den håller vad den lovar. 

– Lite för söt för min smak, men den är absolut god, säger Agnes Källén som är en av medlemmarna i Nyheter24:s testpanel. 

– Den är en klassisk Nocco vilket är bra, men den får två poäng. Den är för söt, säger Alice Kleiva i Nyheter24:s smaktest.

Den tredje medlemmen i testpanelen, Sebastian Lundgren, hade en annan åsikt om den nya drycken. 

– Är det bara jag som tycker att alla Nocco smakar exakt likadant?, säger han. 

Se hela testet i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.