Måndag 17 Jan
Stockholm

Det här är CS:GO-ligan där du kan vinna 150 000 kronor

CS:GO, Fragleague.
Är du med i Fragleague så har du och ditt CS:GO-lag chansen att vinna 150 000 kronor i prispengar!. Foto: Fragbite

Har du alltid drömt om att vinna pengar genom att spela CS? Då har du din chans nu genom att tävla i Fragleague!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan 2002 har Counter-Strike mer eller mindre varit Sveriges nationalsport i gamingsammanhang. Vi har dominerat scenen med spelare som HeatoN, f0rest och GeT_RiGhT.

Vi har följt proffsen när de tävlat i CPL Winter och Summer. De har kammat hem prispengar som heter duga och med all rätt också. 

Har du också drömt om att tjäna pengar genom att spela CS? Då har vi riktigt goda nyheter åt dig. Chansen finns fortfarande för dig. Den chansen stavas Fragleague!

Men ska du vara med så får du skynda dig. Sista datum för att anmäla ditt lag är på torsdag den 20/9-2018.

Olika divisioner

Men vad är då Fragleague? Jo, förutom chansen för dig att kamma hem en massa cash så kan man beskriva det hela som en klassisk CS-liga med olika divisioner. Är ni duktiga? Ja då har ni chansen att avancera upp en division.

Matcherna kommer att spelas via plattformen Faceit som redan åtta miljoner spelare använder i dagsläget. Det vill säga ett klimat som många spelare är rätt så vana med och redan uppskattar.

Blir tilldelad division

När ni anmäler er lag till Fragleague så kommer ni att bli tilldelade en division anpassad för era skills. Era skills mäts genom hjälp av tidigare turneringsresultat, försäsongen och ens Faceit skillnivå. Och när det är klart så är det bara att tuta och köra!

Chans att vinna 150 000 kronor

Det är inte ett skämt. Ni kommer att spela om en prispott på 150 000 kronor som, om ni är riktigt skillande (typ HeatoN-skillade), kan bli era. 

Man behöver inte vara den bästa spelaren för att vara med och tävla heller, utan det är bara att anmäla sig för att tävla. Mantrat är lite som det Mona Sahlin myntade en gång i tiden: Alla ska med!

Kommer att sändas live

Säsong 1 av Fragleague kommer att gå av stapeln nu den 25 september. Så vill du och dina vänner vara med där så gäller det att anmäla sig snart. Sista anmälningsdag är den 20/9!

Varje söndag så kommer matcherna i den högsta divisionen av Fragleague att livestreamas, så hann du inte registrera dig eller egentligen bara vill kika så kommer du att få de bästa playsen levererad till dig varje söndag.

Sista anmälningsdag till Fragleague är torsdagen den 20/9-18 klockan 23.55. Klicka på länken för att anmäla ditt lag!

Spelar du CS:GO?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela