Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är alla Plopps nya smaker – så goda är de

- 23/09/2018, 18:12

Plopp släpper fyra nya chokladkakor, och de innehåller minst sagt lite oväntade kombinationer. Gott och blandat, Djungelvrål och Kexchoklad i kombination med choklad är några av de nya kombinationerna. Vi har självklart testat dem!

Är du en riktig godisgris, eller har du ofta svårt att bestämma dig? Då är Plopps nyheter verkligen något för dig. Nu lanserar de fyra nya smaker och tre av dem är kombinationer med välkända produkter från en annan del av godishyllan. 

Den nya storsatsningen grundar sig i en ny mjölkchokladkaka från Plopp. Det är helt enkelt en vanlig mjölkchokladkaka bestående av enbart den choklad som annars brukar omsluta den rinniga kolan som är klassisk för Plopp. 

Denna mjölkchokladkaka har man sedan blandat med små bitar av Kexchoklad, små bitar av Djungelvrål och bitar av Gott och blandat. 

Vi har självklart testat de nya ganska oväntade smakkombinationerna för att se om de verkligen funkar. 

Plopps nya smaker
Här är alla nya smaker från Plopp. Bildkälla: Nyheter24

Den mest oväntade kombinationen är helt klart den med Gott och blandat. 

– Det här smakar ju bara som att man köpt en påse lösviktsgodis och så tar man en hel näve utan att veta vad som hamnar i och stoppar i käften, säger Sebastian Lundgren i testpanelen. 

– Det här känns lite som en fylle-idé som på man på något sätt fått igenom, säger Aretha Bergdahl som också medverkar i testpanelen om chokladkakan med Gott och blandat. 

En annan av de oväntade smakkombinationerna är den med Djungelvrål och choklad, och den är Frida Eklöf efter en stund mycket positiv till. 

– Jag vill ge en ny chans till den med Djungelvrål, jag tror den kan växa, säger hon.

Se hela testet i klippet ovan. 

Chokladkakorna går att hitta i butik redan nu.

Kolla också in vårt test av chipsnyheterna från Estrella, det hittar du här

Kommer du testa nyheterna?