Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hotfulla meddelandet från eleven: "Jag ska kn*lla sönder dig"

- 01/11/2018, 13:04 -

En 19-årig gymnasieelev från en skola i Småland står åtalad för ha våldtagit en lärare på sin skola. Nu kommer uppgifter om vad han skrev till henne via Snapchat.

I september kom uppgifter om att en 19-årig elev skulle ha våldtagit en lärare på en skola i Småland och idag stod det klart att den misstänkte eleven åtalas för våldtäkt, sexuellt ofredande och olaga hot.

I och med åtalet kommer även allt fler uppgifter kring händelsen fram. Bland bevismaterialet finns dels förklaring över hur den misstänkta våldtäkten ska ha gått till och dels meddelanden som eleven ska ha skickat till läraren innan händelsen.

Hotade via Snapchat

Innan våldtäkten på skolan ska den 19-årige eleven skickat flera hotfulla meddelanden till läraren där han förklarat vad han skulle göra med henne. 

"Jag ska kn*lla sönder dig, jag ska tvinga dig", ska eleven ha skrivit till läraren på Snapchat.

Våldtäken

Den kvinnliga läraren som ska ha blivit våldtagen på skolan har i förhör förklarat händelseförloppet detaljerat. Hon har berättat att den 19-årige eleven ska ha tvingat in henne i ett klassrum, låst dörren för att sedan hålla fast henne och genomfört handlingar jämförbara med våldtäkt. 

Läraren ska ha försökt göra motstånd men eleven ska genom hot tvingat kvinnan kvar samt hållit en hand för hennes mun.

Mannen är sedan tidigare känd hos polisen för bland annat narkotikabrott, olovliga körningar, våldsamt motstånd och urkundsförfalskning. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om en flicka som anmälde sin ex-pojkvän för bland annat misshandel. Men polisen tog inte händelsen på allvar, nio dygn senare mördades hon. Läs mer om de fruktansvärda händelsen här.