Torsdag 20 Jan
Stockholm

Försvunna 21-åriga Nathalie – polisen utreder människorov

Nathalie, 21, försvunnen.
21-åriga Nathalie är spårlöst försvunnen sedan i lördags. Foto: Polisen. Google Maps (Montage)

Det har gått tre dygn sedan Nathalie, 21, från Eksjö försvann. Det sista som hördes från henne var att hon klev på ett tåg till Malmö, men hon klev aldrig av. Nu inleder polisen en förundersökning om misstänkt människorov.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i lördags som 21-åriga Nathalie från Eksjö satte sig på ett tåg mot Malmö, men hon kom aldrig fram. Sedan dess har hon varit spårlöst försvunnen. 

Nu meddelar polisen att de inleder en förundersökning om misstänkt människorov, enligt Aftonbladet. 

Var på personalfest kvällen innan

Nathalie var på en personalfest kvällen innan försvinnandet. Dagen efter skulle hon ta tåget till Malmö för att träffa sin bror. Den sista kontakten som någon haft med Nathalie var via sms, där hon bekräftade att hon satt på tåget. Men hennes bror har meddelat polisen att hon aldrig kom fram. 

Signal från Nathalies mobil 

Igår inledde Missing People en sökinsats tillsammans med polisen efter att polisen plockat upp en signal från Nathalies mobil. 

– Det enda vi vet är att hennes mobilsignal är upplockad ungefär en mil utanför Eksjö. Från en radiomast. Och det är i det området som polisen sagt att vi i Missing People ska börja söka. Det är ett område som har en diameter på tusen meter, så det är ett ganska stort, sade Catarina hos Missing People till Nyheter24. 

Inleder förundersökning om misstänkt människorov

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt människorov. Två personer ska ha tagits in för förhör men släppts, och ingen av dem är misstänkta för brott enligt Aftonbladet.

Har charterresa inbokad på fredag

– Hon är som vilken 21-åring som helst och har ingen anledning att försvinna. Hon har ett fast jobb, bostad och stort umgänge. Hon har en chartersemester inbokad på fredag men passet ligger kvar hemma, säger Nathalies syster om hennes försvinnande till Aftonbladet

Polisen vädjar nu om allmänhetens hjälp och tar tacksamt emot tips och iakttagelser.

– Vi vill verkligen veta var hon befinner sig, säger Monica Bergström från polisen.

Hur ser Nathalie ut?

Nathalie är 21 år, cirka 165 centimeter lång och har mörkt hår enligt polisen. Vid sitt försvinnande hade hon mörkare hår än den hårfärg hon har på fotot. 

Vad hade hon på sig sist hon sågs? 

Hon var klädd i en svart jacka, svarta sneakers och svarta byxor. Hon kan också ha haft på sig en ryggsäck enligt polisen. 

Vet du något om Nathalies försvinnande? Kontakta då polisen genom att ringa 114 114. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela