Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Försvunna 10-åringen från Uppsala är upphittad vid liv

- 25/03/2019, 19:17 -

Remi, 10, har varit försvunnen i flera dagar. Han sågs i Gränby, Uppsala den 21 mars. Sedan dess har ingen har sett honom. Har du sett Remi eller vet du något om försvinnandet?

10-åringen har varit försvunnen sedan den 21 mars. Han sågs senast i Gränby, Uppsala. Sedan dess har ingen sett till honom.

Missing People vädjar nu efter iakttagelser. 

– Vi tar väldigt gärna emot alla iakttagelser som kan leda till var han befinner sig, säger Jenny Johansson på Missing People till Nyheter24.

Om man har sett eller hört något som kan leda till var Remi befinner sig ska man ringa direkt till polisen på telefonnummer 114 14.

Sökandet

– Vi jobbar just nu internt och har väldigt nära samverkan med polisen, fortsätter Johansson.

Att Missing People arbetar med interna resurser menas att det inte ännu är någon skallgång. Det använder de sig av när man tror att personen ifråga kan befinna sig på den typen av terräng eller när de letar efter specifika föremål.

– Alla iakttagelser är viktiga. Det är en tioårig pojke som vi vill ska komma hem, avslutar Jenny Johansson till Nyheter24.

Vad säger polisen?

Polisen vet fortfarande inte var Remi kan befinna sig och är tacksamma för alla tips de kan få.

– Ja, vi vet ju inte var han befinner sig. Vi har en anmälan om en försvunnen person. Vi har under helgen jobbat med det här ärendet. Vi har i nuläget ingen information som gjort att vi fått någon plats att leta på efter honom, säger Lisa Sannervik, presstalesperson för polisen i Uppsala, till Nyheter24.

Hon fortsätter:

– Vi följer upp de tips vi fått, men inget har lett till att vi har kunnat hitta honom. 

Vid försvinnandet hade Remi mössa på sig. Bildkälla: Privat

Signalement

Remi har mellanblont hår, är cirka 140 centimeter lång och väger cirka 40 kilo.

Vid försvinnandet var Remi klädd i en grå polotröja, mössa, jeans, grön väst och svarta gymnastikskor av märket Reebook. 

UPPDATERING

Senare under måndagskvällen kunde Missing People bekräfta att Remi var återfunnen vid liv. Läs mer om det här.