Fredag 23 Jul
Stockholm

Glädjande besked: 10-åriga Remi är återfunnen vid liv

Siluett, Facebook-inlägg, karta uppsala
Remi är återfunnen vid liv. Foto: Google Maps, Shutterstock, Facebook

Efter en stor sökinsats internt av både polis och Missing People är nu 10-åriga Remi återfunnen. Pojken har varit borta sedan 21 mars och på måndagskvällen kunde man äntligen ge det glädjande beskedet att han är vid liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

10-åriga Remi var försvunnen sedan den 21 mars. Han sågs då senast i Gränby, Uppsala och sedan dess hade ingen sett till honom.

– Vi jobbar just nu internt och har väldigt nära samverkan med polisen, berättade Jenny Johansson på Missing People tidigare för Nyheter24 och fortsatte:

– Alla iakttagelser är viktiga. Det är en tioårig pojke som vi vill ska komma hem.

Att Missing People arbetar med interna resurser menas att det inte ännu är någon skallgång. Det använder de sig av när man tror att personen ifråga kan befinna sig på den typen av terräng eller när de letar efter specifika föremål.

Återfunnen vid liv

Strax innan 21 på måndagskvällen kunde Missing People bekräfta att 10-åriga Remi var återfunnen vid liv. De avslutade sökandet av honom vid 20.45.

Bildkälla: Faksimil Facebook Missing People Sweden

Med respekt och hänsyn till pojkens anhöriga har de inte lämnat några ytterligare kommentarer. Men de tackar alla som engagerat sig i försvinnandet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela