Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Två fyraåringarna som försvann från förskola har återfunnits

- 28/03/2019, 16:30 -

Vid 15-tiden under torsdagseftermiddagen försvann två fyraåringar från en förskola i Luleå. Nu har pojkarna återfunnits: "Pojkarna är återfunna. De är välbehållna", skriver polisen.

Två fyraåriga pojkar försvann från en förskola i Luleå. Enligt polisen ska pojkarna ha lämnat förskolan strax efter klockan tre. 

Nu har pojkarna återfunnits välbehållna. 

 "Pojkarna är återfunna. De är välbehållna. Pojkarna hade gått hem till en kompis och lekt. Pojkarna lämnas nu till sina vårdnadshavare", skriver polisen på sin hemsida. 

Sökning pågick under torsdagen

– De hade sagt till ett annat barn att de skulle gå hem till en av pojkarna, men de är inte där. Sedan dess har man inte sett dem, sade Maria Linné, presstalesperson vid polisens regionledningscentral, till Expressen 

Maria förklarade att polisen jobbade med informationshämtning och att de sökte igenom stora och mindre områden.  

– Vi jobbar för fullt med båda. Militären ska också hjälpa till att söka. En helikopter är redan uppe i luften och söker av området. Det var en cyklist som uppgav att hon eller han hade sett pojkarna, så man söker i den riktningen just nu, berättade Maria Linné för Nyheter24.