Tisdag 22 Jun
Stockholm

Porsche letar efter förare i Sverige som vill köra bilar gratis

Drömjobbet att köra Porsche?
Vill du köra Porsche i tre veckor?. Foto: Pressbild Porsche Center Stockholm

Har du alltid drömt om att köra en Porsche som att den vore din? Nu kan drömmen bli sann! Porsche Center Danderyd söker nu tre personer som vill ha världens snabbaste jobb. Arbetsuppgiften? Att köra Porsche i tre veckor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ofta när något låter för bra för att vara sant så är det inte heller det. Men denna gång är det faktiskt sant. 

Snart öppnar Porsche Center i Danderyd utan för Stockholm och de söker tre personer som vill ha det kanske snabbaste jobbet på marknaden just nu. Arbetsuppgiften är nämligen att köra tre olika modeller av Porsche.

Så länge får du köra lyxbilarna

Hur länge? Ingen kortis direkt. Du får köra Porschen i hela tre veckor! Hur mycket? Ja, så mycket du behagar.

Efter tre veckors körande är tanken att förarna ska berätta om upplevelserna och följa med på den stora VIP-invigningen av Porsche Center den 9 maj i Danderyd.

Gillar du när det går snabbt? Bildkälla: Pressbild Porsche Center Stockholm

De tre modeller som ingår att köra i jobbet är Porsche 911, en Porsche Macan och en Porsche Panamera – en vecka för varje bil. Detta blir även din "betalning". Du får alltså ingen ekonomisk ersättning för dina tre veckors "arbete".

– Det är en speciell känsla att köra Porsche och vi vill ju gärna att fler ska få uppleva detta. Det här är ett roligt projekt som även uppmärksammar att vi öppnar i Danderyd. Jobbet är skapat för alla bilälskare och ger de utvalda förarna möjlighet att få testköra Porsche på riktigt, varje dag i veckan, säger Andreas Strid, märkeschef på Porsche.

Kvalifikationer som krävs

Helst ska du ha ett stort intresse för bilar i allmänhet, särskilt Porsche. Men något annat än det krävs egentligen inte. Förutom ett körkort såklart!

Ett plus i kanten som kan öka dina chanser att få jobbet är om du är duktig på att dokumentera din vardag. En annan fördel är att ha välbyggda sociala kanaler, så att du kan sprida dina upplevelser på exempelvis sociala medier.

Så söker du

Förklara med några rader varför du är bäst lämpad för jobbet. Det räcker gott och väl!

Senast ska din ansökan vara inne den 1 maj. Men gärna snabbare än så – Porsche Center Stockholm gillar ju när det går undan!

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan här.

Kommer du att söka jobbet?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela