Tv-profil
Kvinnan döms till tre månaders fängelse. - Foto: Janerik Henriksson/TT, Johan Nilsson/TT

Svenska tv-profilen gömde droger och pengar

Den svenska tv-profilen döms till tre månaders fängelse efter att polisen gjort stora fynd i hennes lägenhet. De kunde hitta 12 000 kronor i kontant och mängder med droger, men tv-profilen nekar till brott.


När polisen gjorde husrannsakan vid två tillfällen hos den kvinnliga tv-profilen upptäckte de flertal olika slags droger, två vågar och över 12 000 kronor i kontanter som låg gömda under en madrass, rapporterar Aftonbladet.

Tv-profilen menade att pengarna var julklapps-och födelsedagspengar och att hon inte har använt narkotikan.

Kvinnan påstod att drogerna inte är hennes, utan att det måste vara någon av hennes gäster som lämnat dem efter sig.

Positivt urinprov

När det senare gjordes ett urinprov visade det sig vara positivt. Hon nekade och skyllde på att hon måste fått i sig drogerna efter att hennes gäster lagat mat som hon åt av.

I lägenheten kunde polisen hitta sammanlagt 5,8 gram ketamin, 14 gram kokain, 287 gram cannabis, 100 dopningsklassade tabletter samt 1,8 gram MDMA-pulver.

I hennes mobiltelefon upptäckte polisen dessutom sms-konversationer där kvinnan skrivit om både kunder och priser på drogerna.

Nekade till brott

Kvinnan nekade först till eget bruk av drogerna, men erkände lite senare i förhören att en del av narkotikan som polisen kunde hitta i lägenheten var hennes egna.

Hon berättade i förhör att hon under perioden hade haft dålig koll på var hennes hemnycklar var någonstans, och menar att folk måste ha kommit och gått som de ville.

Tre månaders fängelse

Tv-profilen döms nu till tre månaders fängelse och skyddstillsyn av tingsrätten. Domen blev två fall av narkotikabrott och ett fall av ringa dopningsbrott.

Johan Nilsson är kvinnans advokat och avböjer att kommentera fallet, skriver Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.